Waterballz® by Funballz

Waterballs - Gå på vandet! Funballz har gennem de sidste 10 år gennemført mere end 1500 polterabender, firmaevents, tøseture, herreture med videre, og ved, hvor vigtigt det er, at denne dag bliver en fantastisk oplevelse, hvor der er styr på selv de mindste detaljer! HVAD GÅR DET UD PÅ? Du kommer ind i en stor bold med en diameter på 2m. Lynlåsen lukkes, og du kan nu lave de mest fantastiske tricks på vandet, hvad end det er at løbe som en hamster, eller bare ligge og nyde den unikke oplevelse af at være alene ude på vandet! 
Der er altid 3 bolde på vandet samtidigt, så man kan konkurrere mod hinanden. Der er altid reb i boldene, og de er 100% vandtætte. HVAD ER MED I PRISEN: - 3 Waterballs - uddannede instruktør - Musik, beachflag og gruppe foto. Pris Kr. 2300 for 1 time op til 20 pers. LOKATIONER KBH, Aarhus, Odense, Vejle, Aalborg, Silkeborg, Randers, Kolding, Horsens, Skanderborg, Viborg, Herning, Svendborg

Guldsmedgade 29
Aarhus 8000 DK
Få rutevejledning

Skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Polterabend.com hjælper dig igang

Book nu, og få 100 kr. i rabat til denne aktivitet. Booker du flere aktiviteter hos den samme annoncør får du 100 kr i rabat på hver booking.Skriv i dag - Du får hurtigt svar, og et uforpligtende tilbud fra annoncøren.

Firmaoplysninger