Lav en Fed Musikvideo på Rådhuspladsen

Musikvideo er en stensikker klassiker til en polterabend. Her kan I slå jer løs foran kameraet og give den gas til Mustang Sally, Den Knaldrøde Gummibåd eller en af vores andre 10.000 festlige sange. Lydoptagelserne sker i et lydtæt lydstudie med professionelt mikrofon- og optagelsesudstyr fuldstændigt, som hvis en kendt sanger skulle lave et nyt musikvideo. Det er et super minde man ser, år efter år. PRODUKTBESKRIVELSE Musikvideo er en stensikker klassiker til en polterabend. Her kan I slå jer løs foran kameraet og give den gas til Mustang Sally, Den Knaldrøde Gummibåd eller en af vores andre 10.000 festlige sange.Hjælp jer selv ved at finde den rigtige sang – du kan se vores sang liste under sangliste, har vi ikke den ønsket sang kan du finde den på http://www.karaoke-version.com/ der kan du downloade den på mp3 eller brænde den ned som cd så afspiller vi det og bruger jeres stemme til musikvideoen. Lydoptagelserne sker i et lydtæt lydstudie med professionelt mikrofon.

Vester Voldgade 83
København 1552 DK
Få rutevejledning

2 reviews

 1. Rigtig sjov og et god kvalitets produkt.

  Vi fik lavet en Flot musikvideo, og et kvalitet produkt, vi brugte en projekter til bryllupsmiddagen alle 120 mennesker, kom op og danse til Vores musikvideo, det var fantastisk

 2. Lavet muikvideo i 2015 hos eventfactory, det kan varm anbefales.

  vi Lavet muikvideo i 2015 hos eventfactory, det kan varmt anbefales. Det er det eneste minde vi har fra den store dag, og vi ses den igen og igen. når vi er sammen.

  Vi sang Min Store Kærlighed – Anders “Anden” Matthesen og bruden synger rigtig godt, så vi fik også dagnes sanger pris.
  Vi er MEGET tilfredse.
  kh. Anja.

Skriv en anmeldelse

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Polterabend.com hjælper dig igang

Book nu, og få 100 kr. i rabat til denne aktivitet. Booker du flere aktiviteter hos den samme annoncør får du 100 kr i rabat på hver booking.Skriv i dag - Du får hurtigt svar, og et uforpligtende tilbud fra annoncøren.

Firmaoplysninger