bliv annoncør

Få nye kunder med os!

Polterabend.com  ligger højt i søgeresultaterne, når potentielle kunder søger på polterabend, firmaevents m.v. Vi dækker hele landet, og det betyder, at du som annoncør hos os, kan nå ud til rigtig mange nye kunder. Klik på knappen for at oprette en annonce på Polterabend.com!

gratis i 2020

For at fastholde vores position har vi brug for dig som annoncør, og derfor vil vi gerne gøre det ekstra attraktivt at annoncere hos os. Vi tilbyder dig gratis annoncering i hele resten af 2020. Det eneste, du skal gøre, er, at udfylde skemaet herunder. Du skal bl.a. give os en beskrivelse af din aktivitet og uploade billeder, som vises på annoncen. Du kan oprette så mange annoncer, du vil.

Ved udgangen af 2020 kontakter vi jer. Hvis I ønsker at fortsætte annonceringen, giver vi jer en pris inkl. mængderabat. Ønsker I ikke at fortsætte, lukker vi bare annoncen/annoncerne, og det koster jer ikke noget.

få annoncen på forsiden

Den bedste reklame får I naturligvis ved at annoncere på forsiden. Når I har en forsideannonce hos os, kan besøgende på siden ikke undgå at se jeres aktivitet. En forsideannonce (markeret med ‘annonce’ på forsiden) tilbydes i 2020 til en introduktionspris på 2000 kr. om året per annonce. 

Opret en annonce i dag!

Det er super let at blive annoncør på Polterabend.com! Klik på knappen herunder og udfyld skemaet med informationer om din/jeres aktivitet. Angiv, om annoncen skal på forsiden. Indsend annoncen. Så snart vi har godkendt informationerne, bliver den synlig (indenfor 1-3 hverdage).

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os!

© Polterabend.com 2020 – CVR: 12 29 85 36

Website by GoodWorldWeb.com