På Polterabend.com har vi gjort os umage især på søgningen, således at vi stort set ret hurtigt kommer til at lægge os forrest på alle de store søgemaskiner når potentielle kunder søger på polterabend og lign. Det betyder penge i kassen til dig og en god position til os. Altså en Win-Win situation. 
For at fastholde vores position har vi brug for dig som annoncør. Og hvis du hjælper os, giver vi gerne noget tilbage. Vi forærer dig ganske enkelt gratis eksponering i form af redaktionel opmærksomhed, som du selv indlægger under en given kategori sammen med op til 5 billeder. Denne "annonce" eller disse får du ganske gratis helt frem til 1. juni 2018.
Ikke nok med det, så dækker vi hele Danmark, så dine annoncer får fuld eksponering landet over, og du får derfor også kunder fra hele Danmark.
Op til den 1. juni 2018 vil du blive kontaktet, hvor vi sammen finder den bedste løsning til dig og dine kunder. Har du af en grund ikke lyst til at forsætte lukker vi bare din annonce og siger tak for samarbejdet.
Ønsker du allerede nu at disponere på en banner annonce på forsiden, kan du få den til en intro pris på 2000,- kroner pr stk. Denne banner annonce har du på vores site helt frem til 1. juni 2018.

Hold det kort og informativt, da dette bliver vist i søgeresultaterne.
Besøgende kan sortere deres søgning efter kategorier, så hver sikker på at du vælger den rigtige.
Det optimale er 3-5 billeder. Jo flere billeder, jo bedre er det overfor kunden.
Tilpas gerne tekstformatet, så det passer til dine behov.
Husk hjemmesiden, så folk ved hvor de finder mere information!

Tak for din annonce

Du kan altid redigere din annonce og ligge flotte billeder op. Hvis du ønsker en anden annonce i en anden kategori, kan du altid oprette flere under “Min konto”.