aktivitet

Croquis

Book nu, og få 100 kr. i rabat på denne aktivitet. Booker du flere aktiviteter hos den samme annoncør, får du 100 kr. i rabat per booking.

0/5

Vi gennemgår nogle grundprincipper i croquis tegning, ligesom din egen personlige streg også vil blive udfordret med forskellige teknikker. I vil komme til at frembringe jeres helt eget unika og gå derfra med en række overraskende unikke tegninger under armen og en god følelse af at have været skabende.

Kom i flow, udfordr dine sanser og skab din helt egen unikke kunst

Hurtige skitser af kroppen bringer dig ind i en tilstand af flow, hvor al opmærksomhed samler sig om at få så meget som muligt med, inden modellen skifter stilling. Det er ikke væsentligt, om du aldrig har tegnet før. Du glemmer tid og sted og vil helt sikkert få udfordret dine sanser og flytte dig over i den tilstand, hvor hjernen kan være kreativ – den højre hjernehalvdel, dér hvor idéerne, fantasien og lykkefølelsen sidder.

Hvad betyder croquis egentlig?

Jo, croquis er en tegnestil, hvor du på få minutter skitserer et emne – typisk en levende model. Modellen poserer derefter i en ny stilling og tegnerne laver hastigt deres skitser eller croquis‘er, hvorefter modellen skifter positur og tegnerne tegner en ny skitse. Måske vil nogle føle sig lidt forlegne, når der står et helt nøgent menneske over for dem. Modellerne, der tegnes efter, er levende mennesker ofte med lidt sul på kroppen. De har rutine og er vant til at smide tøjet og stå nøgne over for publikum og er derfor ikke generte, så det vil føles helt naturligt.

Book aktivitet

Det siger de andre

Der er ingen anmeldelser af denne aktivitet endnu. Bliv den første til at anmelde denne aktivitet!

lignende aktiviteter