Polterabend.com startede for 20 år siden. Til at begynde med var tanken blot en god idé, som skulle være en slags hobby, som med tiden skulle udvikles på, når børnene var lagt i seng og hunden luftet. Tanken blev hurtig til virkelighed, og allerede et år efter start, havde vi mere end 500 annoncører, og vi lå via domænenavnet: polterabend.com nummer 1 på alle tilgængelige søgemaskiner. Vi var de største, og derfor fulgte også et kæmpe stort logistisk arbejde med at servicere de mange annoncører, og holde rede på de mere end 180.000 potentielle kunder, som hvert år besøgte sitet. Det var svært at opretholde den fokus en sådan professionel portal krævede i og med den voksede sig større og større hvert eneste år. Jeg og diverse partnere i virksomheden, besluttede efter en årrække at holde en timeout og lade batterierne op og komme igen når lysten og drivkraften var tilbage.

Det betyder at vi nu lancerer et sprit nyt site: polterabend.com. Vi har gjort os umage, således at vi stort set pr automatik lægger os forrest i køen, når potentielle kunder søger på polterabend.com. For at fastholde vores position har vi brug for dig som annoncør. Og hvis du hjælper os, giver vi gerne noget tilbage. Vi forærer dig ganske enkelt gratis eksponering i form af redaktionel opmærksomhed, som du selv ligger ind under en given kategori sammen med op til 5 billeder. Denne “annonce” får du ganske gratis helt frem til 1. april 2018.

Ikke nok med det så dækker vi hele Danmark, så dine annoncer får fuld eksponering landet over, og du får derfor også kunder fra hele Danmark.

Derefter vil du blive kontaktet, hvor vi sammen finder den bedste løsning til dig.

Ønsker du allerede nu at disponere på en banner annonce på forsiden, kan du få den til en intro pris på 1000,- kroner pr stk. Denne banner annonce har du på vores site helt frem til 1. februar 2018.

VI GLEMMER NATURLIGVIS HELLER IKKE VORES KUNDER

Derfor tilbyder polterabend.com en rabat på 100,- kroner i forhold til jeres vejledende priser. Og hvorfor gør vi det? Det gør vi ganske enkelt for at give dig og kunden en fordel.

 

De bedste hilsner

Peter Silfvander