aktivitet

Ultimativ Bytur

Book nu, og få 100 kr. i rabat på denne aktivitet. Booker du flere aktiviteter hos den samme annoncør, får du 100 kr. i rabat per booking.

0/5

Der er et kæmpe udvalg af forskellige natklubber og diskoteker i København og omegn. Lige fra listige spillesteder til cool hipster-barer. Hvis I vil være sikre på at komme ind og få et bord, så sørg for at booke i god tid.

Dresscode

Det er klart, at man ikke kan komme ind udklædt som klovn eller med ‘Kys mig for 1 kr.’-skiltet. Derfor anbefaler Polterabend.com, at I har skiftetøj med, så I kan dresse op til jeres særlige aften. Nogle natklubber og velkendte hipstersteder har dresscode, og de regler følger vi naturligvis. Det gør jo heller ikke noget, at I føler jer lækre og uimodståelige med masser af selvtillid, når I besøger en natklub. Når I er mange ved et bord på en natklub, er det en god idé at købe hele flasker. Det er hyggeligt at kunne sidde sammen og drikke og opleve nærheden og intimiteten. Og så er det billigere at shoppe stort med hele flasker fra starten i stedet for at stå i kø ved baren flere gange. Arranger derfor jeres aften i god tid!

Spring køen over

I vil også opleve, når I køber hele flasker, at opmærksomheden både fra barpersonalet og de andre gæster bliver rettet på jer. I har jo en fest, dér hvor I sidder og giver den max gas. I sludrer, skåler og kan slet ikke modstå dansegulvet. Derfor er det utrolig populært at “Clubbe”. Og det forklarer også, hvorfor der ofte er kødannelse uden for en natklub. Men fortvivl ikke! Book via Polterabend.com, så bliver jeres bord forudbestilt, og I kan gå op til indgangen og fortælle, at I har bestilt bord, og på den måde kommer I forrest i køen.

Livemusik

Mange natklubber byder også på livemusik i form at bands. I kommer meget tæt på musikerne og det giver en skøn intim oplevelse og en helt anden form for nærhed. Er I mere til at holde jeres helt egen Clubbing aften, hjælper Polterabend.com også med alt det, der gør jeres aften til noget ud over det sædvanlige. I kan bare læne jer tilbage og feste igennem, vi skræddersyr gerne ”the full monty” for jer.

Book aktivitet

Det siger de andre

Der er ingen anmeldelser af denne aktivitet endnu. Bliv den første til at anmelde denne aktivitet!

lignende aktiviteter