Polterabend med Action center

Hvis du mener at én aktivitet ikke er nok for dig, dagens hovedperson og de resterende deltagere, så ville en dag i et action center være et oplagt valg. I et action center er der mulighed for at vælge blandt en lang række aktiviteter, såsom paintball, klatring, BMX og spydkast.

Det er ofte actionprægede aktiviteter fra adventure og ekstremsportens verden, der er at finde i de forskellige action centre rundt om i landet. Ofte har du mulighed for at skræddersy din egen actionpakke baseret på gruppens ønsker og behov. Nedenfor findes en liste med aktiviteter, der kan findes i de fleste action centers.

Paintball i et action center

Paintball er en ekstremsport, der går ud på at skyde og dermed eliminere modstanderen. Der findes desuden også en speciel udgave af paintball, der hedder Capture the Flag, der - som navnet antyder - går ud på at stjæle modstanderens flag.

Man bruger specielle skydevåben, der skyder med små kugler, der indeholder en form for maling. Våbenet er kraftfuldt, hvorfor det er vigtigt at være iklædt ordentligt udstyr.

Laserspil i et action center

Laserspil er en oplagt aktivitet til en polterabend, uanset om det er kvindelige eller mandlige deltagere eftersom laserspil ikke giver blå mærker. Det er en super fælles oplevelse, der kan grines af og snakkes om mange år efter.

Laserspil er et spil som paintball; det handler om at eliminere fjenen, men i dette spil er deltagerne iklædt en vest med et plade, der skal rammes, hvorefter man elimineret.

Klatring i et action center

Hvis du ønsker at arrangere en mere udfordrende polterabend for en nær ven eller veninde, så kan klatring bestemt anbefales. Der findes mange forskellige former for klatring; træklatring, tovbro, pæleklatring, deathslide og så videre.

Det er super spændende, men samtidig også uhyre nervepirrende at benytte de forskellige klatreaktiviter, da du ofte hænger mange, mange meter over jorden.

Megaboksning i et action center

I megaboksning kæmper to deltagere ad gangen, på en polstret kampmåtte. De boksehandsker, der benyttes i kampen er - som navnet antyder - megastore og når til albuerne af en voksen arm. Handskerne er så tunge, at det ikke er muligt at slå hårdt og samtidig også polstret således at ingen af deltagerne kommer til skade under boksekampen.

Megaboksning sørger for at hele forsamling får et hurtigt grin, da det er umuligt at deltage i denne aktivitet uden at gøre sig selv til grin. Du er forsikret en høj underholdningsværdi blandt tilskuerne.

Mountainbike- og BMX-bane i et action center

Nogle steder I har også mulighed for at komme ud og prøve kræfter på en spændende og udfordrende mountainbike- og BMX-bane. Banerne har typisk forskellige sværhedsgrader, så hver enkel rytter kan vælge hvilken sti vedkommende vil cykle ad. 

Mountainbiking og BMW er utrolig hårdt, men du får mulighed for at beundre en dejlig natur og et stærkt kuperet terræn, når du cykler igennem den pågældende bane. Det eneste der kræves til denne aktivitet er et sæt ben og imødekommende humør.

Kæmpefodbold i et action center

Kæmpefodbold er en formidabel holdaktivitet, da denne aktivitet kan beskæftige helt op til 10 spillere på samme tid - og alle har mulighed for at deltage fysisk. Der oppustes en stor fodboldbane med luft, hvilket sikre et blødt fald.

Alle deltagere bliver hæftet fast på en pind, så der er 8 markspillere og en målmand i hver ende - præcis som vi kender det fra bordfodbold, der naturligvis også har været inspirationen til denne aktivitet.

Kæmpefodbold er ikke blot sjovt, når man deltager, men det er også yderst underholdende at kigge med fra sidelinjen.

Spydkast i et action center

Ofte laves denne aktivitet ved at kaste til måls - enten efter ringskiver af halm eller blot en mål, der er lagt ud på en græsplæne. Uanset hvad, så er dette en disciplin, der kræver koncentration og teknik.

Aktiviteten er stille og rolig og det er muligt at føre en samtale imens. Spydkast er yderst morsomt, og en konkurrence ville blot gøre aktiviteten endnu mere spændende.