Polterabend med CD Indspilning

Der er absolut ingen tvivl om at CD indspilning altid har og altid vil være et megahit til polterabends.  Til en CD indspilning får du mulighed for slippe din indre popstjerne løs og føle et musikalsk sus sammen med dine venner eller veninder. At indspille en CD med dine veninder eller venner er uhyre morsomt og du bliver uden tvivl en uforglemmelig oplevelse rigere.

Grunden til den popularitet, der sværmer om indspilning af CD’er til en polterabend, er det evige minde og den fantastisk oplevelse. Efter du har indspillet dine valgte sange, bliver disse mixet af en producer, der derefter brænder en CD med sangene på, så du kan få den med hjem med det samme. På denne måde har du et evigt minde om din polterabend, hvilket er en høj prioritet for mange mennesker.

Afhængigt af indspilningens omfang og koncept, budget samt selskabets størrelse, plejer CD indspilninger at svinge mellem 1 til 3 timer. Det er fuldstændig frivilligt hvorvidt det er polterabendens hovedperson, der skal indspille til ynglings sang eller sange til sin kommende ægtefælle eller om det skal være det samlede fælleskab, der sammen skal indspille en eller flere sange.

En CD indspilning er det perfekte indslag til en hver polterabend – både for brude og brudgomme!

Hvordan foregår en CD indspilning reelt?

Igennem de seneste par år er karaoke blevet hvermandseje. Specielt er det populære PlayStation-spil, SingStar, blevet et spil, der er at finde i stort set enhver husstand. Også de forskellige barer og diskoteker, der tilbyder karaoke i nattelivet, er begyndt at spire op hist og pist.
 
En CD indspilning kan på nogle punkter sammenlignes med karaoke. Afhængigt af om du har valgt at lade dagens hovedperson indspille en eller flere sange eller om det er afgjort, at hele forsamlingen skal deltage i aktiviteten, og afhængigt af det valgte studie eller den valgte eventvirksomheder, bliver typisk placeret foran en skærm, hvor sangteksten vil komme rullende - præcis som ved karaoke.
 
Afhængigt af antallet af deltagere samt deltagernes kompetenceniveau (talent), kan man typisk nå at indspille cirka 3 sange. I mange studier optages hver sang forskelligt. Eksempelvis kan første sang været sunget udelukkende af dagens hovedperson, sang nummer to bliver derefter indspillet med de øvrige deltagere som korsangere mens hovedpersonen er forsanger og slutteligt mødes alle arrangementets deltagere til fællessang, der oftest afslutte oplevelsen med en stærk fælleskabsfølelse.
 
Ovenstående sammensætning tager cirka en time. Vælger du dermed en CD indspilning, der varer 3 timer, er der plads til mere sjov og ballade samt indspilning af yderligere sange.  Dog uanset aktivitetens varighed, får I lov til at tage CD’en med hjem, så i kan plage venner, familie og bekendte med “hittet” senere.
 
Typisk bliver ovenstående kombineret med nogle drinks i eventvirksomhedens lounge enten inden eller efter aktiviteten. Det er mest udbredt, at der kan nydes en drink mens en producer mixer CD’en sammen.

Hvad koster en CD indspilning i forbindelse med en polterabend?

Ovenstående spørgsmål er forholdvis kompliceret at besvarer, da priserne svinger utrolig meget samt er vurderet på utrolig mange forskellige faktorer.
 
Er man en samlet forsamling på et sted imellem 3 og 30 personer, kan man typisk finde et tilbud hos mange af studierne eller eventvirksomhederne, der ofte befinder sig i prisintervallet 1200 til 1500 kroner. Er man derimod kun 1 eller 2 personer, der skal deltage i selve sangen, kan man typisk slippe med en samlet pris, der ligger i prisintervallet 600 til 800 kroner.
 
Herefter kan man ofte tilkøbe yderligere tid, hvilket ofte er enten 10 eller 15 minutter, der hyppigt koster mellem 150 og 300 kroner.