Polterabend med Croquis tegning

Her er chancen for at lave noget helt og aldeles anderledes til en polterabend.

Overrask bruden eller brudgommen med en særlig og personlig oplevelse. Her kan du med garanti tage din ven eller veninde, som skal giftes, på sengen så at sige. Det er en perfekt anledning til en anderledes oplevelse, hvor han/hun ikke behøver at stå på strøget klædt ud som kylling eller noget andet pinligt.

Croquis tegning er desuden perfekt i vinterhalvåret, hvor det er koldt udenfor, og det derfor kan være svært at arrangere en udendørsaktivitet. Her kan du og dine venner sidde varmt og godt indendørs med et godt glas vin og få en oplevelse, der er forskellig fra, hvordan polterabender plejer at være.

Med croquis tegning i forbindelse med en polterabend, er det med en nøgenmodel. Enten en mandlig, kvindelig eller måske endda begge dele. Du kan bestemme, så oplevelsen er tilpasset netop din ven eller veninde.

Du kender jo din ven/veninde bedst og ved derfor mest om, hvad han eller hun er til. Er vedkommende en mere stille type, som holder af at tegne og gerne vil fordybe sig i det, er det en fantastisk ide med croquis til netop hans eller hendes polterabend. Du kan tilmed arrangere, der kommer en instruktør med, som underviser jer i tegning og med de linjer, der skal til. Her er muligheden for at han/hun kan lære noget om at tegne.

Hvis din ven eller veninde er den mere frække og friske type, kan det derudover blive mere ucensureret og det er anledning til gode grin og en sjov oplevelse. Du kan også arrangere det således, at det bliver en overraskelse for bruden/brudgommen med bind for øjnene og med en nøgenmodel, der står klar. Mulighederne er åbne for dig og hvad du synes, passer til netop din ven/veninde.

Du kan arrangere croquis tegning, så det passer præcis til jeres selskab og du kan få det hele til en favorabel pris. Her er din mulighed for at gøre noget, som din ven eller veninde sent vil glemme. Croquis tegning er en oplevelse for livet og som I vil tale om mange år ud i fremtiden.