Polterabend med Vandaktiviteter

Når man skal planlægge et polterabend skal man skabe en begivenhed, som er udover lidt det sædvanlige. Det skal være en dag, som er uforglemmelig. Men polterabends er også kendt for at være grænseoverskridende.

I stedet for de traditionelle aktiviteter, som f.eks. udklædning af den kommende brud eller brudgom, kunne man f.eks. overvejer vandaktiviteter til polterabend. Disse vandaktiviteter kunne f.eks. være ”walking waterballs”, som også kaldes ”funballz”.  I denne vandaktivitet til polterabend bliver hver enkelt deltager lukket ind i en stor plastikbold, som flyder på vandet. Det er nu deltagernes fornemmeste opgave at komme først over målstregen. Dette lyder måske legende let, men det kræver motorik og kombinationsevne at komme hurtigt frem i denne vandaktivitet. Så det gælder om at holde tungen lige i munden, og så er det fuld fart fremad.

Hvis man hellere vil have en stille og rolig vandaktivitet til polterabend, som ikke giver sved på panden, så kan man tage en tur i hav-kajak. Her er det muligt at cruise i fred og ro sammen med de øvrige deltagere og nyde det gode vejr og hinandens selskab. Man kan måske endda få en god snak og nyde nogle sjove anekdoter om bruden/brudgommen.

Vil man derimod have en vandaktivitet til sin polterabend, som lover fart over feltet og som egner sig til en kommende brud eller brudgom, som har benzin i blodet, så kan man raskt tage en tur på vandscootere. Her får man fart over feltet, vandplask og spænding til det sidste. Her kan man med fordel lave en forhindringsbane, som skal gennemføres på mindst mulig tid eller man kan lave et klassisk race, hvor alle køre mod alle, hvor det handler om at komme først over målstregen.

Andre vandaktiviteter til polterabends kunne f.eks. være kitesurfing, kajakpolo eller vandski. Vandaktiviteter til en polterabend kan være med til at skabe en anerledes dag, da man for det første kommer ud af sin komfortzone og prøver noget, som man ikke har mulighed for hverdag. For det andet så er det også en rigtig god måde at få rystet deltagerne sammen i tilfælde af, at det ikke er alle, som kender hinanden lige godt.