Polterabend forslag i Herning

Polterabend i Herning

Beliggende centralt i Midtjylland er storbyen Herning mest kendt for at være kongres- og messeby. Beliggende geografisk som et samlings- og knudepunkt i vækst, i udvikling og et væsentligt økonomisk center, er Herning fuld med masser af valgmuligheder indenfor bytur, kultur, sjov og ballade, herunder også polterabend.

Her bydes der på, blandt mange andre muligheder, poledance til polterabend. En anderledes fantastisk oplevelse for både mænd og kvinder. Tag veninderne med og oplev en uforglemmelig, fræk, sjov og funky time sammen med dine nærmeste, hvor en dygtig og professionel instruktør underviser jer i udtryksfuld og sensuel moderne poledance.  Her er der garanti for sved på panden, rytme, klap, musik, røde kinder og masser at grine af. Hvem ved, måske kan de nye tillærte og smarte tricks bruges senere på aftenen. Afslut sessionen med frugt, grønt og en lækker champagne. 

Skal veninden giftes – og skal i have det lidt sjovt på hendes sidste single aften med veninderne? En oplagt mulighed ville være et kig forbi Trent Cut i Herning. Et team med professionelle, kreative og dygtige frisører, som anlægger ansigtsmasker, sætter frisuren, extensions, make up m.m. Tag pigerne med til hygge, velvære og forkælelse hos Trent Cut og fuldend dagen med et flot billede af jer selv i plakatstørrelse – et minde for livet.

Efter jeres aktiviteter kunne i overveje at lægge et besøg og spise på kinesisk restaurant i Herning. Traditionel beroligende kinesisk musik spiller i baggrunden, samtidig med i nyder jeres traditionelle kinesiske vin, kylling i karry, hvide ris og naturligvis også den berømte sushi. Prøv jer frem med de traditionelle kinesiske spisepinde og dyst jer frem til, hvem af jer der hurtigst behersker teknikken. Afslut restaurant besøget med en dejlig isdessert. 

Efter en oplevelsesrig polterabend kunne man sammen trænge til lidt afslapning og velvære. Et hyggeligt bad og saunaoplevelse i smukke omgivelser er en mulighed, enhver polterabend gruppe burde overveje. Tag drengene med til en dejlig oplevelse i Herning svømmehal og svøm i bassinerne. Opdel gruppen i to hold, svøm og leg gode action fyldte vand lege og konkurrér med hinanden. Herefter står en afslappende saunagus på menuen kombineret med salt- og honningpeeling, som netop hjælper kroppen til at rense sig og slappe af, specielt efter en hektisk, trættende og travl dag som denne. Afslut dagen og besøget i Herning svømmehal med en hyggelig snak kombineret med et lækkert frugtfad. Rent velvære og forkælelse privilegeret til konger.

Andre byer i nærheden

Holstebro Silkeborg Viborg