Polterabend forslag i Horsens

Polterabend i Horsens

Horsens er en skøn by beliggende i Østjylland, det er Danmarks 8 største by med 55.884 indbygger.

Horsens by har mange ting at byde på, bl.a., har Horsens Danmarks bredeste hovedstrøg som ligger i Søndergade. I Horsens vil i helt sikkert kunne arrangere et rigtig godt polterabend for bruden eller gommen.

Står i og skal arrangere et polterabend så er her muligheden for jer, Horsens eventcenter har et bredt udvalg af ting i kan lave, og som kan sammensættes efter jeres ønsker.

Vil du sammen med dine venner have en super oplevelse, så kan i besøge Horsens eventcenter, de sørger for at skabe den perfekte dag, så i får en vellykket dag, de har stor fokus på, skæg, ballade, humor og sammenhold. På sådan en dag vil i eks. kunne vælge imellem, lokumsræs, sumobrydning, bungeebasket, rodeorensdyr eller rodeotyr, bungeefodbold, megaboksning, gladiatorkamp, megabordfodbold, bungeerum, sumofodbold.

Ø.F.C i Horsens kan tilbyde jer et par timers underholdning til jeres polterabend, her vil der være skydeinstruktør. Kom og oplev de naturskønne omgivelser og få et par timers vejledning i flugtskydning. vedr. skydning vil der være introduktion til 5 bagduer samt skydning til 15 lerduer. Der beregnes ca. 1 1/2 timer for 10 personer, og er i flere end 10 personer, så kan gruppen opdeles og flere instruktører vil undervise hvert hold.

TC-Dance studio i Horsens kan byde jer på et festligt indslag til jeres polterabend, med en times danseundervisning, her kan i blive undervist i zumba, salsa, vild med dans, 70´er disco mm. Det er altid et hit at danse, så på med danseskoene, i kan vælge om det skal foregå hos jer eller i kan komme i danse studiet.

Eller er i de seje der skal på en 4 timer overlevelsestur i skoven, her vil i komme igennem en 4 kilometers forhindringsbane hvor der er svævebaner, tovbroer, og mange andre sjove udfordringer og ikke mindst samarbejdsøvelser. I vil blive delt op i 2 hold og i kæmper hvem der bliver team BS og hvem der bliver team Bubber. Turen slutter af med kaffe, kage eller grillede pølser.

Muligheden kunne også være den populære aktivitet, at indspille en cd, hvor bruden og eller gommen synger deres eget mega hit, som i kan tage med hjem på en cd. Kunne det ikke være morsom at sætte denne cd på for alle gæsterne på bryllupsdagen, er sikker på det vil være et hit og fuld af latter fra gæsterne.

Andre byer i nærheden

Skanderborg Vejle Fredericia Århus Silkeborg Middelfart Kolding