Polterabend med Håndlæsning

Der er bred enighed om, at ethvert menneske har en helt unik håndflade - der findes ikke to identiske håndflader. Dette er også grunden til, at man ofte benytter fingeraftryk til at registrere forbrydere og afsløre indbrudstyve, mordere, voldtægtsmænd og andre kriminelle.

Hånden kan ikke blot bruges til at identificere dig, men også til at tolke din personlighed og særlige personlighedstræk. Menneskets hånd er fyldt med mønstre, smukke linjer og hver linje og mønster er unikt. Ud fra disse mønstre og linjer, er det muligt at læse en god portion personlighed og egenskaber i hvert enkelt menneske.

Hvad betyder højre og venstre hånd i håndlæsning?

Når en håndlæser, læser et andet individs hænder, så ser vedkommende i både venstre såvel som højre hånd. Håndlæseren kan læse om deltagerens indre og følelser i venstre hånd, mens håndlæseren kan læse om den pågældende deltagers ydre og handlinger.

Hvordan laver man håndlæsning?

Det egentlige og formelle udtryk for håndlæsning er kiromanti. Kiromanti er kunsten at fortolke de symboler (dens linjer og mønstre og hændernes og håndfladernes udseende), der aftegnes unik i ethvert menneskes hånd.

Der findes utallige metoder, der benyttes af mindst lige så mange håndlæsere - der findes uhyre mange måder at se på håndens mønstre på. Dog er det vitterligt udbredt blandt håndlæsere, at bruge mønstrene til at analysere menneskets personlighed og karakter og ud fra disse informationer, fortælle deltageren om, hvem vedkommende er, hvor han eller hun står i sit liv på pågældende tidpunkt, og hvordan den tilstedeværende har mulighed for at komme videre.

Spår håndlæserne om fremtidig sygdom og død?

Der findes en uskreven regel indenfor modeverdenen om at man udelukkende knapper øverste knap, og ligeså findes en uskreven regel indenfor håndlæsning. Den regel lyder på ikke at spå direkte om folks fremtidige ulykker, da dette opfattes som etisk ukorrekt blandt håndlæsere, idet den pågældende deltager vil leve i frygt for deres fremtidige liv.

Din udvikling står skrevet i dine hænder

Både din personlighed og dit udseende udvikler sig og ændres gennem hele livet. I løbet af mange måneder og år ændres mange af håndens linjer, hvis grundlinjer dannes allerede i fosterstadiet, når fosteret er en tredjedel igennem graviditeten.

Din personlighed følger udviklingen af dine håndlinjer- og mønstre. Udviklingen af din personlighed afspejles i udviklingen af håndens mange ændringer. En håndlæser vil typisk også fortæller dig om dette. 

Hånden er en form for spejlbillede

Hånden rummer en masse markeringer, der har direkte forbindelse til menneskets hjerne (gennem nervetråde), hvilket er årsagen til, at man betragter håndfladernes linjer og markeringer som et spejlbilllede af ejerens personlighed, følelsesmæssige tilstand samt fysiske tilstand. 

Der er også mange andre ting, der spiller en vigtig rolle, hvis du selv eller en håndlæser forsøg at fortolke din hånd. Hvordan er hudstrukturen? Hvor lange fingre har du og er hænderne slappe eller spændte?

Kan jeg selv vælge hvad håndlæseren skal fortælle mig om?

Dette afhænger naturligvis af hvilken håndlæser du besøger, men størstedelen af håndlæserne i Danmark giver mulighed for selv at bestemme hvad den pågældende håndlæser skal fortælle dig om.

Hos nogle håndlæsere har du fuldstændig fri tøjler, hvorimod andre opstiller en liste med valgmuligheder, hvorfra du kan vælge et vilkårligt antal punkter. Eksempelvis kan et punkt lyde således: ‘Hvordan skal jeg håndtere mit kærlighedsforhold?’ eller ‘Hvordan kan jeg forbedre kombinationen af karriere og privatliv i mit parforhold?’.

Håndlæsning til polterabend

Ofte er en håndlæsning i forbindelse med en polterabend ikke en reel håndlæsning, men derimod blot en selvtillidsboost, da håndlæseren udelukkende fortæller hovedpersonen hvor hamrende fantastisk vedkommende er.