Indhent tilbud

Skydning

Minimumspris: 3.600,0 kr.
6

Til skydning med Firmaskydning kan alle være med, der kræves ingen forudsætninger. Firmaskydning er specialister i events og med deres vel-uddannende instruktører kan de danne rammerne for et sikker, sjovt og top professionelt arrangement. Der kræves som sagt ingen erfaring i skydning og i kan bestille Firmaskydning til at stå for jeres arrangement, uanset om det er til et polterabend, firmadag eller andet social event.

Hvordan foregår det?

Til skydning med Firmaskydning kan i være fra 5 deltagere og derover og skydningen tager normalt mellem 1 - 2 timer. Arrangementet kan laves præcis som i ønsker det efter antal, tidsramme og andre ønsker - Firmaskydning er professionelle og fleksible. Skydning foregår typisk i København men kan også arrangeres andre steder efter behov, både i hverdage, søndage og på helligdage.

Hvad skyder i med?

Bestiller i skydning vil i have muligheden for at skyde med en masse forskellige og nogle af de aller bedste våben. Vælg bl.a. imellem .22 pistol, Smith & Wesson eller Ruger revolvere og også større våben som .357 Magnum og Desert Eagles - skydning er noget helt specielt og er et kanon indslag til jeres polterabend. Ønsker i derfor et polterabend der sent skal glemmes så er skydning et oplagt valg til et indslag på den store dag.

Hos Firmaskydning vil de med deres professionelle stab være med til at jeres arrangement vil blive husket af alle deltagere, idet de formår at lave spændende og anderledes events. Til et polterabend vil i kunne komme til at skyde med pistol/revolver og riffel og for dem, som er mere konkurrence-minded, kan der også arrangeres en konkurrence, hvor der vil blive kåret en vinder, sådan at stemningen bliver præget af konkurrence og spænding. Skydning er også et godt valg det næste event til jeres firmadag, hvor medarbejderne vil komme væk fra kontoret og opleve hinanden på en anden måde - hvilket er sundt for arbejdsmiljøet.

Hvad følger med?

Når i bestiller skydning hos Firmaskydning vil der på dagen blive stillet høreværn og sikkerhedsbriller til rådighed - sikkerheden er i top. Firmaskydning.dk har også mulighed for at tilbyde mødefaciliteter samt catering til jeres arrangement - ring og hør for et uforpligtende tilbud til jeres næste arrangement. Firmaskydning kan sørge for det hele og vil uden tvivl give hele forsamlingen en kanon oplevelse, de har efterhånden stået for utallige succesfulde arrangementer og fået masser af gode anmeldelser - så skriv og book skydning til en polterabend fra Firmaskydning i dag.

Indhent tilbud idag

Firma event?

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Du kan også ringe på:

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.com

Denne aktivitet leveres af:

Firmagruppen
firmaskydning.dk

Denne aktivitet er i

Kategori: Skydning

By: København S

Bedømmelser af aktiviteten