Polterabend med Lasergame

Her er chancen for en ny, spændende og anderledes form for polterabend. Væk er tiderne, hvor man ikke kunne finde på andet end at stille den stakkels brud eller brudgom op på strøget i et pinligt kostume. Heldigvis. Nu er der en verden af muligheder, som du kan vælge imellem. Det er jo bestemt heller ikke alle, der er til den pinlige polterabend, vel? Du kan for eksempel prøve lasergame til netop din vens polterabend. Det er sjov og leg i stedet for pinligheder.

Fordelen ved lasergame er, at der er så mange muligheder inde for det. Du kan vælge flere forskellige spil eller lege, hvor det gælder om at vinde eller skyde så mange, som du kan, i et fedt miljø. Du kan for eksempel også vælge at det gode gamle ”Fang Fanen” eller et Stratego-lignende set-up. Du kan også vælge at gå mere over i at lege skattejagt med lasergame. Du kan arrangere spillet således, så det passer præcis til din ven, som skal giftes og antallet af gæster. Hvad vil netop DIN ven, synes være sjovt? Det er sådan set kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad man kan bruge lasergame til. Den eneste garanti er, at du og dine venner vil have det sjovt!

Med lasergame behøver man ikke at være nervøs for at komme til at skade hinanden ved et uheld, da det bare er en laser og altså ikke andet end lys. Der behøves ikke tilladelser af politi eller kommune og ingen vågner op med blå mærker eller det, der er værre, dagen efter. Det er aldrig populært eller særlig pænt på bryllupsbillederne.

Alt sammen kan du få til meget favorable priser og du betaler kun for spilletiden. Her er løsningen til en sjov og anderledes polterabend, som alle har råd til. Der er garanti for, bruden eller brudgommen vil have en fantastisk og sjov dag og det er vel det vigtigste? Det er dagen, hvor de skal more sig og både fejre, de skal giftes og deres sidste dage som ugifte.

Så, hvis du er træt af det pinlige polterabend, så prøv lasergame.