Polterabend med Paintball

Til dem, der ikke er en del af den unge generation, eller ikke er meget til action eller af en helt anden grund fristes til at stille spørgsmålet: ’’Paintball? Er det en by i Rusland?’’ Til jer, fortvivl ej! For nu skal I bare høre. Paintball er et spil, et action spil, hvor man spiller to hold, der skal forsøge at besejre hinanden. Alle spillere er nemlig bevæbnet med en luftpistol, som indeholder gelatinekapsler med en flydende farve i. Kapsel, også kaldet paintball eksploderer så, når den rammer ind på noget, som for at få point og have en chance for at vinde spillet, skal være en modstander.

Paintball er et fantastisk spil og en mindst lige så fantastisk aktivitet. Det er et spil, der får adrenalinen til at pumpe og hjertet til at galopere. Man bliver så optaget af spillet, at man går helt ind i en anden verden, når spillet er i gang. Den verden, man konverterer til i den times tid, spillet normalt tager, er en verden, man mange mænd vil definere som drømmeverdenen for dem.

Piger kan naturligvis også spille paintball, men selvom, det er et spil, der er superfedt og sjovt at spille, bliver man også nødt til at nævne, at det gør nas at blive ramt af de kapsler og det kan nemt give blå mærker, men det er jo bare en ting, der hører med og en ting, som måske endda gør spillet endnu bedre i den forstand, at man er nødt til at koncentrere sig hele vejen igennem og ikke mindst holde fokus, for ikke at blive ramt at en paintball.

Spil paintball til den næste polterabend!

Hvis dig og gutterne trænger til noget action, har brug for slippe jeres konkurrenceånd løs og stræber efter at gennemleve drengedrømmen om at rende rundt med et gevær i hånden og så ellers bare pløkke løs på alt, hvad der rør sig, så udnyt da for Guds skyld muligheden næste gang, en af jer beslutter sig for at lægge det vilde singleliv på hylden og overgive sig til det kvindelige køn og I skal arrangere hans polterabend. Spil paintball til den næste polterabend!

Paintball er ganske enkelt det ultimativt fedeste, I kan byde jer selv og ikke mindst den fremtidige brudgom. Spillet, paintball giver jer chancen for at pløkke hinanden ned, kæmpe for at vinde over hinanden og derved have en undskyldning for at hovere godt og grundigt. Lev jeres mandedrømme ud, rejs til Counter Strikes’ univers i en times tid og så er der ikke andet at sige end; Let the game Begin!