Polterabend forslag i Helsingør

Polterabend i Helsingør

”To be, or not to be; that is the question”. Shakespeare’s Hamlet er et verdenskendt skuespil, som finder sted i en storby beliggende ved den smalleste del af Øresund, Helsingør. Hamlet´s borg - eller på almindelig dagligdags dansk bedre kendt som Kronborg; gør byen rig på historiske og kulturelle seværdigheder.

Er i til sang og musik og dans, bør i overveje at kigge forbi lydstudiet Yellowsound i Helsingør. Studiet modtager blandt andet også polterabend grupper, hvori man er velkommen til at tage egne drikkevarer med. Alle er samlet i studiet, en eller to karaoke sange bliver sunget for folk for at bløde stemningen op, og herefter synger bruden sin sang, mens selskabet synger med i baggrunden. Folk skåler, og der må klappes. En hyggelig og uforglemmelig minde med dine nærmeste. 

Efter et besøg hos Yellowsound står endnu en fantastisk oplevelse på menuen, nemlig Grangården Event. Stedet har de nødvendige fysiske rammer og faciliteter til mange typer af events og arrangementer, inklusiv polterabends. Din nærmeste ven eller veninde skal giftes, hvorfor ikke gøre denne dag helt unik og andeledes? Hvis I kigger efter et hyggeligt indslag til jeres polterabend, har man her de perfekte rammer for en tur på landet. I kan her spise frokost ude i det fri, fodre dyrene, samle æg, konkurrere om hvem der hurtigst kan fange en fritgående gås, køre en tur med en traktor eller overnatte i høet. Alternativer er der mange af. 

Er i til det festlige tema? Invitér selskabet til et sjovt og farverigt bal med halm på gulvet og naturligvis også tilsvarende dekor. Kombiner med udendørs hygge og forplejning med spænding fra fakler og bål. Endelig, overnat i telt, hotel eller det mest højtidelige, i Hamlet´s borg- Kronborg.

Det actionprægede tema i Grangården Event er til drengene, som ønsker at fyre den af for alvor en sidste gang. Brudgommen skal giftes, hvorfor ikke gøre det perfekt? Konkurrér med hinanden i en actionfyldt forhindringsbane eller byg en tømmerflåde, som i selv bygger for at efterfølgende krydse en sø, er måske mere noget for jeres smag? Det adrenalinfyldte buggy-rally, en rigtig skovmandsfest med en helstegt vildsvin og naturligvis også en ægte præcisionsfældning med en motorsav er også på menuen. Det actionprægede buffet med sine mange spændende valgmuligheder åben og venter på jer. Hvilket tema i vil vælge, er op til jer. Så vil Grangården Event sørge for resten.  Et minde for livet.

Andre byer i nærheden

Hillerød Rødovre København