Indhent tilbud

Mystery Room by Mystery Makers

Minimumspris: 996,0 kr.
14

Mystery Room er en helt ny, både sjov og nervepirrende, polterabend oplevelse, hvor i har 60 minutter til at slippe ud af et rum fyldt med mysterier, gåder og koder.

Som noget helt nyt i Danmark kan man nu prøve Mystery Room, et escape game som allerede har haft stor succes i udlandet. I vil under tidspres blive udfordret på jeres kreativitet og evner som en gruppe. Perfekt til et polterabend!

Et rum fyldt af hemmeligheder og mystik

I indre by i København har man fundet et hemmeligt laboratorie. Jeres polterabend gruppe fundet vej ind i rummet, og imens i går på opdagelse i rummet smækker døren bag jer.

På 60 minutter skal i prøve at komme ud af rummet. Der er spor, kryptiske opgaver og gåder der skal løses, og til sammen vil de lede jer ud af rummet. Hvis i når det inden de 60 minutter er gået, for tiden begynder ligepludseligt at gå hurtigt når man er stødt på en svær opgave! 

Under vejs vil i virkelige blive udfordret på jeres kreativitet og jeres evne til at arbejde sammen. Det er en fed oplevelse for bruden/gommen at mærke venner/familien stå sammen imod udfordringerne, og i vil blive rystet rigtig godt sammen som gruppe!

Polterabend aktiviteten der har taget verden med storm

Escape games som polterabend aktivitet har bredt sig som en steppebrand over det meste af kloden, men det har først lige fundet vej til Danmark i 2014. Så vær derfor en af de første til at prøve kræfter med det på jeres polterabend!

Hvor ligger Mystery Room?

Placering lige ved Kastellet, kun 10 minutters gåtur fra Kgs. Nytorv.

Hvad koster Mystery Room?

Tider: kl 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19 og 21

Disse tider kan ikke ændres.

MANDAG-FREDAG:
KL. 9, 11, 13: 349 KR
KL. 15, 17: 399 KR
KL. 19, 21: 249 KR

LØRDAG:
HELE DAGEN: 375 KR

SØNDAG:
HELE DAGEN: 249 KR

Priserne er per person.

Indhent tilbud idag

Firma event?

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Denne aktivitet er i

Kategori: Andre Escape rooms og mystery games

By: København K

Bedømmelser af aktiviteten