Polterabend med Latterkursus

Et latterkursus er ideelt til alle former for private arrangementer, så som: fødselsdag, familiefester og mest relevant for dig: polterabend. Et sådant latterkursus kan naturligvis tilpasses den enkelte gruppe eller persons behov og ønsker. Selve kurset foregår på en positiv, underholdende og tillidsvækkende måde. 

Et latterkursus består primært af latterøvelser, men også en god dosis frilatter. Inden der gives rum til frilatter, vil I blive guidet af en professionel latterinstruktør med smittende og morsomme latterøvelse, som alle skal tage del i. Som sagt, vil der herefter være plads til frilatter, der også skal afslutte hele seancen. Under frilatter-perioden skal alle sidde på gulvet og dernæst ligge på gulvet og le. Frilatter beskrives bedst som et stort og langt grineflip.

Meningen med seancen, er at deltagerne skal smitte hinanden med deres latter, helt umotiveret og helt uden grund. Uanset hvor stor eller hvor lille en forsamling er, så er det altid både en befriende, anderledes såvel som fantatisk dejlig måde at møde og skabe forbindelser til andre mennesker. Ofte medfører disse grineflip en større åbenhed, tillid samtidig med, at både energiniveauet vil blive løftet såvel som følelsen af fællesskab styrkes. Alt dette skaber en god atmosfære, der lægger et godt grundlag for resten af polterabenden.

Hvad oplever vi, når vi griner, og hvad oplever vi, når vi griner sammen?

Når et menneske griner, giver vedkommende slip på spændinger og stress. Når et menneske griner, oplever vedkommende en tilstand af harmoni, glæde og balance. Hver gang vi griner, kommer vi i kontakt med os selv og med selve livet.

Latter eller grin forbindes ofte med sjov, og det er naturligvis også sjovt at grine, men latter er meget mere end blot sjov og underholdning. Latter er en dyb personlig forløsning, der giver en varm følelse indeni. Latteren giver os mennesker mulighed for at skabe en særlig kontakt, der ellers ikke var muligt ud at grine i fællesskab.

Hvorfor griner vi ikke så meget som voksne? Hvad kan vi gøre ved det?

Der er en række grunde til, at vi ikke griner nær så meget som voksne. Dette er blandt grundet stress, anspændthed, og/eller smerte. Ofte er din anspændthed, din stress, og din smerte nøglen til din latter og livsglæde.

Ofte er det små, og i sidste ende ubetydelige ting, der holder os tilbage i anspændthed og smerte. De fleste mennesker ender i sidste ende med at forløse sig selv naturligt gennem latter, når de får øje på hvad det er, der i virkeligheden er årsagen til deres indre anspændthed og vrede.

Alt ovenstående kan dog løses ved hjælp af et latterkursus. De tilstedeværende kan få løsnet op indvendigt og få fjernet deres anspændthed, og samtidig have det sjovt med dine nære venner eller veninder.

Under et latterkursus, bruges udelukkende kroppens egne mekanismer til at have det sjovt. Igennem et sådant kursus, kan du lærer kroppen at grine igen ved at bruge latteren til at kickstarte alt det sjove, der har været gemt væk i længe. Når kroppen slutteligt husker hvordan det er at grine uden grund og uden hæmninger, bobler latteren frem uden anstrengelser. Latterkursus resulterer altid i en sjov, underholdende og mindeværdig fest.

Hvordan foregår et latterkursus i forbindelse med polterabend? Hvor længe varer det?

Et normalt latterkursus har typisk en varighed på cirka en time, men der findes både latterkurser, der varer længere og kortere. Det er utrolig vigtigt, at der er gulvplads at bevæge sig på, da de tilstedeværende vil få brug for dette. Desuden anbefales det også at medbringe vand og glas ind i lokalet, eftersom mange bliver tørstige i løbet af et latterkursus.