Polterabend med Segway

Kender du Segway? En Segway er et tohjulet køretøj, som selv holder balancen. Man styrer ved enten at læne sig frem, tilbage eller ved at dreje styrepinden til siden for at dreje den.  Det er noget, man lige skal lære, men det er nemt og ligetil, så alle vænner sig til det meget hurtigt.

Nu tænker du måske, hvad man kan bruge en Segway til, når det kommer til polterabender? Det er et utroligt godt spørgsmål, og det gode svar er: Hvad kan man ikke bruge en Segway til, når det kommer til polterabender?

Det mere uddybende svar er, at man eksempelvis kan gøre det til en leg og en konkurrence. Man kan lave nogle forskellige hold og målet er selvfølgelig at vinde, hvilket kun kan lade sig gøre, hvis holdet hjælper den, der kører segway’en rundt på banen. Det minder meget om en form for stafet. Det er noget, som er sjovt for alle og med et legende element er det perfekt til en polterabend for en ven eller veninde, som er til det frem for det banale og normale. Det er til en ven/veninde, som vil have en sjov og lærerig oplevelse.

Hele arrangementet er en oplevelse af fart, morskab og med god musik. Samtidig kan du være medvirkende til, at dine venner og den kommende brud eller brudgom lærer noget om sig selv. For at køre Segway skal man være god til at kommunikere og samarbejde. Igennem det legende element er det også sjovt.

Segway kan alle være med til, uanset erfaring eller kropsbygning og alle kan lære at køre på den, da det er nemt og ligetil. Det er en svævende fornemmelse med 20 km/t hen over jorden.

Segway er perfekt til en polterabend, hvor det skal være lidt anderledes end det sædvanlige pinlige kostume. Det er med et aspekt af leg, morskab og konkurrence, men lige så meget med et aspekt af at lære noget. Derfor er Segway noget, som er forskellig fra, hvad der forventes og du får med garanti en overrasket og glad brud/brudgom efter et arrangement med Segway. Alting i trygge rammer og til en favorabel pris.