Polterabend forslag i Odense

Polterabend i Odense

Står du og skal arrangere et polterabend or en i din familie eller en nær ven, så er her lidt gode råd som du skal have med på vejen. Det kan værre svært at være mange der skal planlægge et polterabend, det kan ske at i er uenige om hvordan lige netop dette polterabend skal planlægges, det kan ske at planlægningen ryger helt og adeles af sporet, fordi planlægningen og de folk der skal planlægge dette bliver rygende uenige, så første råd er, lad vær med at være for mange til at planlægge det minderige polterabend. Hvis du skal være tov holder på et polterabend, kan du vælge at klarer det selv og derefter invitere de andre, eller i kunne sidde et par stykker af de nærmeste venner og eller familie og laveplanlægningen, men vælge dem som du ved arbejder godt sammen.

Arrangere et møde, hurtigst muligt så der er god tid til planlægningen, i skal her tage stilling til hvem der skal med, ligge et budget, finde aktiviteter der skal laves, finde datoen, sende indbydelser ud, husk at sørge for tilmelding og betaling og til sidst lav et endeligt program over dagen. En god ide ville være at lave en scrapbog fra hele forløbet og selve polterabenden så gommen/bruden kan få til sidst som et stort minde for dagen.

Skal du holde/ planlægge et polterabend i Odense, så er det den helt rigtige by, her er masser af mulighed for sjov, spænding og masse af fis og ballade. Men hvad skal i finde på at lave. Her er listet lidt muligheder op som måske kan give dig lidt ideer til dagen.

Cd indspilning, forkæl bruden/gommen med lækker massage, eller tag en tur til latter yoga som er en sikker vinder for et godt grin sammen med alle vennerne, bordfodbold, sumo brydning, mega boksning, poledanse, strip, gå på vandet uden at blive våd den helt stor dille hvor du går inde i en stor bold, eller en tur i funky monkey park, paintball og lasergames, eller måske en tryllekunstner ville være sagen, amerikansk fodbold, bestil et mobil diskotek, bowling, mavedans, "opklar et mord" hvor i skal opklarer et mord på et par timer som er super sjov og god underholdning. Forsøg jer inde for glas kunst hvor i sammen evt. kan lave et fad. Odense byder på massere af muligheder, så undersøg marked for polterabend i Odense, byen der næsten byder på alt og alle oplevelser.

Andre byer i nærheden

Svendborg Middelfart Fredericia