Polterabend forslag i Århus

Polterabend i Århus

Århus er smilets by, og om noget må det være en skøn oplevelse at holde sit polterabend i Århus.

Skræddersy din unikke oplevelse af forskellige seværdigheder og oplevelser i Århus.

Om det er polterabend til bruden eller til gommen så er der masser af rig mulighed for fantastiske og sjove oplevelser at komme efter i Århus by. Det kan også bruges i sammenhæng med f.eks. julefrokoster i byen, som bl.a. kan ses på julefrokost.nu.

Alle er forskellige, og alle har forskellige forventninger til et polterabend, nogle syntes det er sjovt gommen/bruden skal ud og kysse fremmede, andre syntes det ville være sjovt og frækt med strip show, nogle vil gerne have masser af action, mens andre bare gerne vil nyde en masse alkohol i haven. Det kan være rigtig svært at planlægge et polterabend så alle er tilfredse, men en ting skal huskes, det er gommen/bruden der er hovedperson denne dag, og dagen skal huskes som noget godt og have gode minder, det er deres dag og dem der skal være i centrum på denne dag. Derfor er det en god idé dem der planlægger polterabendet kender gommen/bruden rigtig godt så de ved lige hvad der kunne være sjovt lige netop for dem.

Her er lidt forslag til hvad der kan laves på et polterabend i Århus, mulighederne er mange så der er noget for alles smag i kunne tage til en astrolog med evt. håndlæsning, i kunne danse mavedans, få bodypainting, eller måske er i til mere action så prøv Århus paintball, kom en tur i en boksering, , tag på casino, lad bruden eller gommen synge og indspille sin egen cd, i kan komme på cupcakes kursus, lærer brudevalsen hos en danselærer, danse afrikanske danse, prøve den intime dans salsa, muligheden er også at få et home party hjem til et dildo party, lær at dykke, sejl i kano eller kajak, stå på vandski,  spil og konkurrere mod hinanden i bowling, golf, indendørs golf , spille fodbold eller hvad med en god gang pokertunering, rapelling er en sjov og god ide til en masse fælleskab eller er i modige så er det måske faldskærmsudspringning i skal vælge, få lagt en lækker make up hos en make up artist, muligheden er også en tur i tivoli friheden og sidst men ikke mindst prøv kræfter med stand up komik, der er flere muligheder end dem der er listet op her, det er helt op til jer hvad der kunne være sjovt for lige præcis jer.

Århus byder på masser af mulighed for udlejning af kostumer, mange vil gerne have gommen/bruden bliver klædt ud enten på en sjov måde eller seriøse udklædninger hvor gommen og bruden får det fineste dress på til dagen.

Vil i gerne ud med stor hat og cigar førring så kan der lejes limosine i Århus.

Andre byer i nærheden

Skanderborg Randers Horsens Silkeborg