Polterabend forslag i Randers

Polterabend i Randers

Randers ligger i Østjylland og har et indbygger antal på 61.200, dette gør Randers til den 6 største by i Danmark. Dette gør at Randers kan byde jer på rigtige mange ting i forbindelse med jeres afholdelse af et polterabend.

Byens største attraktion er Randers regnskov som ville være et dejligt sted at besøge hvis man ønsker et lidt roligere og hyggeligt polterabend. Randers regnskov er Nordeuropas største kunstige regnskov, der er ca. 350 forskellige plantearter og over 175 forskellige dyrearter, og mange af dem render frit rundt, dette ville helt klart være et besøg hver for jer.
Skulle gommen eller bruden tilfældigvis være stor Elvis fan, hvad så med at byde dem på en tur i Graceland Randers, dette er en tro kopi af Graceland i USA, graceland Randers drives som restaurant, har selskabslokaler og en fin souvenirshop og et prægtigt Elvis museum.

Eller hvad med en tur i bokseringen, hvor i kan få boksetræning i ca. 1 1/2 time, her får i sved på panden men stensikkert også en masse grin fis og ballade med på vejen.
I kan også prøve poledance, der virkelig får jer til at flytte jeres grænser, her kan i bruge en time sammen som både vil være sjovt og anderledes for jer. De har professionel poledance instruktør som underviser jer i grundteknikkerne og lærer jer at lave flotte spins, i vil prøve kræfter med krævende øvelser og få lidt sved på panden, men dog lover de jer i får en masse grin og røde kinder. De har 12 stænger til rådighed, og er i flere kan man deles om stængerne.

Eller hvad med at få bruden eller gommen til at blive sangstjerner for en dag i et lydstudie som vil sikre jer en fed oplevelse, i får lov til at indspille en sang i flotte omgivelser med professionel producer der vil styrer slagets gang for jer., lydstudiet ligger i Randers Centrum

Muligheden kunne også være at prøve waterballz, waterballz er en stor bold der er 2 meter i diameter, som du vil blive lukket ind i , og med den på kan i gå på vandet, under et polterabend vil i typisk konkurrere imod hinanden, der er 2 bolde på vandet af gangen og så gælder det om at komme først og hvem der tager flest skridt, alle vil få mulighed for at prøve dette under et polterabend. Det er hyldende skægt og skal næsten prøves, det er en sikker vinder for et sjovt arrangement.

Randers byder på mange mange andre ting end der er nævn her, så i gang med at find lige det i ønsker at foretage jer på et polterabend i Randers.

Andre byer i nærheden

Århus Viborg Silkeborg Skanderborg