Indhent tilbud

Afrikansk Dans

Minimumspris: 1.200,0 kr.
18

Kunne i godt tænke jer, at få et indblik i den afrikanske kultur og den energiske dans der hører til til en polterabend, så kan Helle Christensen med sine mange års erfaring give jer en spændende og lærerig oplevelse, hvor i vil lære at danse til de afrikanske rytmer eventuelt med live trommeslagere.

Helle har tilbragt mange år i bl.a. Gambia og andre lande i Afrika, hvor hun har deltaget i mange  kurser og workshop og kender om nogen til den afrikanske kultur og dans. Helle tilbyder at komme med sin workshop til forskellige arrangementer, fester også altså især polterabends, der som regel tager mellem ca. en time.

Til en workshop under en polterabend vil I lære de grundlæggende bevægelser, arbejde med koreografi og forskellige dansetrin. Afrikansk dansk har en særlig energi, den er både fysisk krævende og vild, men man kommer i et helt specielt humør af at danse, og livsglæden er i top efter dans til de levende trommer og Helles inspirerende undervisning - derfor et kanon indslag til en polterabend.

Helle tilbyder også afrikansk dans som underholdning til firmaevents. Hun kan komme ud til virksomheder og lave en workshop efter behov og ønske. Helles store evne er at få alle med og en workshop sammen med dine kollegaer vil løfte humøret og skabe en god stemning.  Helle sørger for en god atmosfære og godt humor imens I danser de afrikanske trin.

Helle har mere end 18 års erfaring med polterabends og sørger altid for et succesfuldt og fuldkommen arrangement for både bruden/gommen og de deltagende.

Priser for polterabend

Et polterabend arrangement varer 1 time og koster 1200 kr. og er for op til 10 personer, er i flere koster det 100  kr. ekstra pr. person, Helle kan også tage udenfor Århus for 1700 kr. + transport. Et polterabend arrangement, med Helles kursus i afrikansk dans er en utrolig god måde at få rystet folk sammen på og skabe en afsindig god stemning og højt humør blandt de deltagende. Helle kan booke lokale for kunder i Århus til fair priser. 

Bruden/gommen til jeres polterabend vil blive klædt ud i traditionelt kostume og i vil varme op til tropisk popmusik og synge og danse til cd eller live trommer og til sidst kan der sluttes af med en optræden af Helle og fortælling og afrikansk dans og kultur. Uanset hvilket arrangement i bestiller Helles kursus i afrikansk dans til, så vil i helt sikkert få en lærerig, energisk og sjov oplevelse sammen, som i sent vil glemme!

 

Indhent tilbud idag

Firma event?

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Du kan også ringe på:

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.com

Denne aktivitet leveres af:

Helle Christensen
www.helledans.dk

Denne aktivitet er i

Kategori: Afrikansk Dans

By: Århus og Midtjylland

Bedømmelser af aktiviteten