Indhent tilbud

Bueskydning i hele landet

Minimumspris: 3.500,0 kr.
6

Prøv jer selv af med bueskydning

Bueskydning er noget alle kender til, men det er faktisk de færreste der har prøvet det. Det er en sjov udfordring i at bevare roen og vinde over de andre. Perfekt til et polterabend.

Bueskydning i sig selv er en gammel disciplin, og samtidig en gentlemansport hvor både koncentrationen og og evnen til at fokusere bliver udfordret. I kan dyste imod hinanden i hold og se hvem der er den bedste individuelt, og i de hold i bliver placeret i. Der er forskellige typer af konkurrencer under vejs. Der bliver brugt langbuer og officielle skiver i den her bueskydning event.

Et typisk bueskydning arrangement til et polterabend

Bueskydning eventen tager 1-2 timer. Det starter med at vi dukker op xx minutter (forskelligt alt efter hvor mange mennesker I er) inden vi skal starte, så alt er klar når i kommer.

Denne bueskydning event er lavet som en konkurrence, og med jeres langbuer i hånden skal I konkurrere imod hinanden.

Hvor og hvornår

Bueskydning kan afvikles de fleste steder hvor der er et åbent areal. Årstid og tid på døgnet er i de fleste tilfælde ligegyldigt - og der er en præmie til vinderen.

Pris for en bueskydning event

Prisen er FRA 3.500kr op til 12 personer (minimums afregning – alt efter placering i landet) og derefter 250 kr. pr. person men varierer alt efter størrelsen af arrangementet samt hvor det skal afholdes. Så sørg for at indhente et konkret tilbud via kontaktformularen.

Indhent tilbud idag

Firma event?

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Denne aktivitet er i

Kategori: Bueskydning

By: Hele landet

Bedømmelser af aktiviteten