Indhent tilbud

Bumperz

Minimumspris: 2.000,0 kr.
33

Bumperz®  – En ny og helt sindsyg måde at spille fodbold på! Bump, flip and fly!

Hvad er Bumperz?

Har du nogensinde drømt om at spille fodbold hvor du kunne kaste dig ind i dine venner, selv blive kastet rundt, og ikke mindst have det skide skægt i en kamp hvor alle kan være med ligegyldigt hvor meget eller lidt man har gået til fodbold? Så skal du prøve Bumperz, en dansk opfindelse, som gør at man kan spille crazy fodbold... og så helt uden at slå sig!

Hvordan fungerer polterabend aktiviteten Bumperz?

Inden i bliver sluppet løs i jeres Bumperz, får i en instruktion af Funballz instruktør. Instruktøren viser hvordan i kommer i jeres Bumperz, og giver jer nogle forskellige valgmuligheder af aktiviteter som i kan vælge imellem for at få mest muligt sjov på jeres polterabend. De mest populære aktiviteter er bl.a. fodbold og/eller brydning.  

Med hvad er en Bumperz virkelig?

Selve Bumperz bolden er en stor bold der består af 6 luftlommer. De 6 luftlommer fungerer som en stor airbag, der sørger for at du ikke slår dig når folk støder ind i dig, eller når du vælter. Du kan med andre ord give den fuld gas uden at du eller de andre på jeres polterabend komme til skade.

Er Bumperz farligt?

Nej! Bumperz boldende er på ingen måde farlige. Der er gjort alt for at du ikke kan slå dig, når du er pakket ind i de 6 store luftlommer. Men du kan godt få lidt kilden i maven, og blive lidt rundtosset af at blive væltet rundt af de andre på jeres polterabend.

Alle boldene er testet og godkendt af FORCE, og de uddannede instruktører sikrer at alt foregår forsvarligt.

Kan alle være med?

Ja! Bumperz kan både spilles af piger og drenge, og unge og gamle. 

I er med Bumperz sikret en anderledes og sjov oplevelse, og får oplevet den helt specielle oplevelse af at skulle koordinere sine bevægelser på en helt ny og anderledes måde når man er en menneskelig badebold der bliver dasket rundt af vennerne.

Hvad koster Bumperz

Jubilæums tilbud fra 23 Maj 2024

Standard pakke Kr. 2.500,- Tilbud Nu Kr. 2000 : 1 times spil  (op til 20 pers.) 10 x Bumperz balls® 

Luksus Pakke Kr. 3000,-    Tilbud Nu Kr. 2500    : 1 time spil (op til 35 pers.) 12 x Bumperz balls® 

Prisen inkluderer 

1 x time spil, udannede instruktør, musik, oppustelig bane, digital gruppe foto  samt præmie til dagens bedste Bumperz-spiller. Sodavand kan tilkøbes. 

Indhent tilbud idag

Firma event?

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Du kan også ringe på:

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.com

Denne aktivitet leveres af:

Funballz
funballz.dk

Denne aktivitet er i

Kategori: Andre Bumperballs

By: Skanderborg, Aabenraa, Haderslev, Fredericia, Svendborg, Herning, Grenå, Esbjerg, Odense, Kolding, Vejle, Horsens Statsskole (Horsens), Århus, Langsø skolen (Silkeborg), Randers, Fjordmarken (Aalborg C) og Fælledparken (København Ø)

Bedømmelser af aktiviteten