Indhent tilbud

Croquis tegning

Minimumspris: 900,0 kr.
14

Hos croquisgruppen er alle velkomne - mød op på deres atelier i Ravage, Billedkunstværkstederne, studie 7, Trekronergade 90, 1. sal.th., 2500 Valby og bliv en del af den gode stemning når der tegnis croquis. Der er ingen krav til tegneevner så alle kan være med uanset niveau og deltagerne er gode til at hjælpe hinanden med råd og vejledning, hvilket bidrager til den gode atmosfære og stemning når i sammen tegner - bl.a. derfor kan dette også være super indslag til jeres polterabend. Der er kun nogle simple krav og det er godt humør, lyst og interesse!

Croquisgruppen tilbyder en masse spændende dage/aftenener for alle - mød op hver mandag hvor der er tegneaften for alle de tegnelystne fra kl. 19 af. Der bliver også 2 gange om året holdt hhv. halv- og helmarathon hvor man tegner 12 eller 24 timer.

Til jeres polterabend

Mangler i et kanon arrangement til jeres polterabend tilbyder croquisgruppen også polterabendløsninger, hvor der kan laves specielle arrangementer for bruden eller brudgommen eller croquis sessions enten på Fyn eller i Jylland hvor i alle vil kunne prøve croquis - der vil blive leveret model/modeller og prisen for 1 time for studie med model og materialer til 10 personer er fra 800 kr. excl. underviser, som kan tilbydes for en merpris.

Der kan også bestilles croquis arrangementer til firmaets(eller andre grupper) julefrokost, som koster 2.000 eler 4.000 kroner afhængig af valgt pakke - en lærerig, alternativ og sjov aften for alle som deltager! Et julefrokost arrangement inkluderer en 1½-2 timers session, underviser(e), model(ler), tegnematerialer og kaffe/the og småkager, 15-40 deltagerer afhængig af hvilken pakke i vælger.

Man kan også prøve noget alternativ croquis, som er anbefalet til især polterabends, i form a pikant croquis, som er almindelig croquis tegning, men hvor modellen starter med at være påklædt på en eller anden facon og klæder sig af indtil han/hun er nøgen. Dette er dog kun nogle af alle de spændende aktiviteter som croquis-tegning.dk tilbyder, der er helt sikkert noget for enhver smag og arrangementer som passer til alle events, men har specielt succes med polterabendselskaber - med et arrangement herfra vil i med garanti alle sammen få en anderledes og samtidig lærerig, fascinerende og sjov oplevelse til jeres polterabend.

Indhent tilbud idag

Firma event?

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Du kan også ringe på:

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.com

Denne aktivitet leveres af:

Croquisgruppen
croquis-tegning.dk

Denne aktivitet er i

Kategori: Croquis tegning

By: Valby

Bedømmelser af aktiviteten