Indhent tilbud

Fægtning med en verdensmester

Minimumspris: 2.500,0 kr.
5

Pernille Svarre tilbyder fægtning til polterabend, teambuilding, personlig træning og andre sociale events og hun kan med sine mange års erfaring og succes indenfor idrætsudøvelse give jer en dag i sent og forhåbentlig aldrig glemmer. Pernille har bl.a. vundet VM guld og andre titler både nationalt og internationalt og udover disse praktiske erfaringer har hun en række faglige uddannelser, sådan at hun kan give jer ikke bare en sjov men også udfordrende og udviklende oplevelse til bl.a. polterabend selskabet. Hvis i er et firma og ønsker at kollegaer og ledere kommer til at kende hinanden bedre, så kan fægtning hos Pernille virke som en form for teambuilding.

Fægtning som teambuilding

Med fægtning til teambuilding arrangementet fokuserer Pernille på, at de forskellige typer mennesker i gruppen skal kunne løfte i flok og at alles potentialer bliver benyttet fuldt ud. Til teambuilding vil Pernille med bl.a. fægtning og sin ekspertise fra sportens verden løfte holdånden i jeres forsamling og finder ud af, sammen med jeres hold, hvem der er god til hvad og på den måde vil i kunne komme til at opleve en bedre arbejdsplads når i møder på arbejde næste gang.

Fægtning til polterabend

Fægnint er også oplagt til en polterabend, som består af en forsamling der måske ikke kender hinanden så godt og skal lave en masse sammen resten af dagen. Bestiller i fægtning og teambuilding med Pernille til jeres polterabend vil det typisk foregå således at i starter med fælles opvarmning og derefter går videre til fælles instruktion og benarbejde, demo kamp, påklædning og kampfægtning på hold og til sidst slutter af med finaler og evaluering af dagen.

Fægtning udfordrer

Fægtning stiller krav til både fysiske og psykiske evner, samt hurtighed, udholdenhed og taktisk sans - som alle er nogle faktorer i ville kunne bruge til teambuilding. Fægtning hos Pernille går selvfølgelig også ud på, at have det sjovt med hinanden og skabe en fed dag med nogle gode minder. Derfor er fægtning hos Pernille specielt oplagt til jeres polterabend, hvor i måske mangler et sjovt og udfordrende indslag, som kan sørge for at dagen bliver noget helt specielt.

Hvem kan være med

Stort set alle kan være med til at prøve og fægte og det er sjovt for alle at prøve. Prøv fægtning hos Pernille til en polterabend, hvor i vil få en spændende og sjov dag med hinanden når I i hold fægter mod hinanden. Pernilles store professionalisme sørger for at alle føler sig trygge, selvom det er en kampsport, og at alle får en god dag og har et godt minde de kan tage sig med hjem.

Indhent tilbud idag

Firma event?

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Denne aktivitet er i

Kategori: Andre

By: København V

Bedømmelser af aktiviteten