Indhent tilbud

Kajakpolo på Bryggen

Minimumspris: 1.695,0 kr.
3

Hvis i er klar på en våd tur i vandet, så er kajakpolo perfekt til jeres polterabend. I får lov at bruge minimum 1 time i Københavns Havn i hjertet af Islands Brygge. I weekenden vil i ofte spille med tilskuere, da kajakpolo er mindst lige så underholdende at se på som at deltage i.

Kajakpolo kan både spilles af mænd og kvinder, og er noget af det sjoveste du kan foretage dig i en våddragt. Det er en rigtig god blanding af evner og tilfældigheder, som gør det til en sjov polterabend udfordring for de fleste, i hjertet af København.

Kajakpolo er et simpelt spil; hold styr på din kajak, pagaj, modspillerne og medspillerne, bolden og din balance... samtidig! I spiller 3 mod 3 i et underholdende polterabend spil hvor det selvfølgelig gælder om at vinde, men lige så meget om at have det sjovt og se ens kammerater falde i vandet.

Omgivelserne

Omgivelserne ved bryggen giver jer god mulighed for at lave andre polterabend ting før eller efter kajakpolo, da der er både græsarealer til at spille spil og nyde mad, samt mulighed for at hoppe i havnen.

Prisen

Denne polterabend aktivitet er forholdsvist overkommelig; den koster 170 kr. per deltager hvis i er 10 personer og vil spille en time.

Ved 6-10 personer: 1 time for 1.695,-

Ved 11-16 personer: 1,5 time for 2.295,-

Ved 17-24 personer: 2*1 time for 2.895,-

Early Bird (skal afsluttes før kl. 10:30):

Ved 6-10 personer: kr. 1.245 

Ved 11–16 personer kr. 1.695

Vedrørende betaling

Når i booker kajakpolo til jeres polterabend, skal i angive kortoplysninger for at kunne reservere. I kan også vælge at betale kontakt på dagen, men kortet skal bruges til at reservere tiden. Beløbet vil først blive trukket efter polterabend arrangementet er afholdt. 

Praktisk

Husk badetøj til denne polterabend aktivitet; i bliver våde. I skal beregne ca 1 time til omklædning ud over spilletiden. I skal minimum møde 20 minutter før den bookede tid.

Denne aktivitet kan spilles fra maj og frem til og med september. I får våddragt på, og i ydersæsonen spiller i med både våddragt, handsker og fødder i neopren.

I må godt medbringe drikkevarer til før og efter spillet, men mens i spiller på den her polterabend aktivitet er der fart på, og ikke tid til at drikke.

Efter kajakpolo har i mulighed for at få et varmt brusebad i en tilhørende badevogn.

Indhent tilbud idag

Firma event?

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Du kan også ringe på:

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.com

Denne aktivitet leveres af:

Bryggens Kajakpolo
bryggens-kajakpolo.dk

Denne aktivitet er i

Kategori: Kajakpolo

By: København S

Bedømmelser af aktiviteten