Indhent tilbud

Latterkursus

Minimumspris: 1.500,0 kr.
3

Latter er et rigtig godt boost - for andet end bare den gode og sjove stemning. Latter er nemlig også med til at sikre et bedre helbred, idet kroppen skaber endorfiner og flere hvide blodlegemer, fx når man får et grineflip, som er garanteret med et latterkursus fra Voicecolour.

Book et latterkursus til jeres polterabend, firmafest eller andre events, hvor I vil kunne bruge de mange redskaber inden for latter, som Hanne giver jer, til at modvirke stress i en travl hverdag, og for at få skabt en god fælles atmosfære blandt kollegaer ved at bryde de sociale barrierer.

I vil med et latterkursus med Hanne få et grin for livet, og en uforglemmelig oplevelse, som I vil komme til at mærke helt ind i kroppen. Latter medvirker til at skabe en helt særlig og dejlig stemning - et latterkursus er ideelt til jeres polterabend, fordi I kan få grinet sammen og bryde isen inden den store fest senere på aftenen, så alle vil få en festlig og sjov aften sammen.

Udover til polterabend, kan et latterkursus også bestilles til andre arrangementer såsom firmafest, bryllup, fødselsdag, jubilæum, reception eller noget helt andet. Et latterkursus hos Voicecolour behøver ikke kun være en engangs oplevelse, men kan også bestilles som et længere sammenhængende forløb over en hel uge, eller enkelte dage over flere uger - specielt egnet til virksomheder, der gerne vil give sig selv et boost, og hæve bundlinjen.

Hanne Siboni er en erfaren polterabend-eventmager, og har allerede givet mange forskellige polterabend-selskaber og andre grupper uforglemmelige dage med hendes inspirerende og sjove latterkursus, som består af en helt særlig energi og åbenhed - et bidrag til en masse glæde for hele selskabet. Et latterkursus består dels af jeres helt naturlige latter, som smitter så nemt, og så af en række latterøvelser specielt indrettet til jeres aktuelle situation, som igen kulminerer i fælles og ægte latter, der giver overskud, glæde og ny energi.

Hold jer ikke tilbage - book en tid i dag!

OBS: Det er bedst at grine inden I har fået for meget at drikke. Drikkevand indenfor rækkevidde er en god idé.

Hanne kommer gerne ud til jer, om det er i en festsal, et mødelokale, privat i stuen, i kantinen på kontoret, på en café el lign.
Gulvplads til at bevæge sig er en fordel, så I kan gå rundt imellem hinanden. Det kan sagtens foregå udenfor i en have eller en park. 

Hjertelig velkommen til masser af livsglæde!

Indhent tilbud idag

Firma event?

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Du kan også ringe på:

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.com

Denne aktivitet leveres af:

Hanne Siboni
voicecolour.dk

Denne aktivitet er i

Kategori: Latterkursus

By: København K

Bedømmelser af aktiviteten