Indhent tilbud

Mavedans

Minimumspris: 1.000,0 kr.
8

Maizena som er ejer og daglig leder af Danmarks Mavedanserskole tilbyder både undervisning, shows og workshops indenfor mavedans til diverse selskaber og arrangementer, specielt populært som indslag til polterabends.

Maizena er den første danske underviser i mavedans, som er certificeret i Orientalsk mavedans og har siden 1991 beskæftiget sig med orientalsk mavedans - I er altså garanteret en af de bedste indenfor undervisning og shows med orientalsk mavedans, hvis I booker en tid til en polterabend hos Danmarks Mavedanserskole.

Ønsker I fx et festligt show til en polterabend kan I booke Jumanah Bellydancers, der er en samling af de bedste dansere fra Danmarks Mavedanserskole, som uden tvivl vil give jer en oplevelse uden lige, med et elegant og underholdende show, til både det store og mindre store selskab. I kan også vælge at kombinere et mavedansershow med undervisning - sådan at I først kan beundre de professionelle dansere i deres rette element, for så bagefter selv at prøve at gøre kunsten efter - en garanti for en sjov og festlig aften.

Danmarks Mavedanserskole er eksperter i polterabends og I kan enten komme til dem eller de kan komme til jer for en sjov aften I sent vil glemme - bliv udfordret og ha' det sjovt på en og samme tid, når I sammen prøver mavedans.

Hvem er det for?

Mavedans er for både mænd og kvinder og for alle aldre, så alle kan prøve mavedansens forunderlige verden. Ønsker I undervisning i mavedans til en polterabend, så kan I vælge selv at sørge for lokalet eller i kan tage ud til lokalerne på Danmarks Mavedanserskole.

Priser

Vælger I selv at sørge for lokale og anlæg og får en mavedanser ud til undervisning/workshop, så koster dette ikke mere end 1.600 kr for et arrangement i København på 60 minutter.

Kommer I til Danmarks Mavedanserskoles lokaler, så lyder prisen ikke på mere 1.300 kr. Hvis I vælger pakken, der inkluderer leje af mavedanserkostume til bruden/gommen samt hoftetørklæder med mønter og perler til resten af selskabet er prisen 1.600 kr.

Mulighederne for hvilket arrangement I ønsker et mavedansershow eller undervisning til er uendelige - danserne og underviserne er topprofessionelle og vil med garanti levere et succesfuldt event med underholdning, der passer til netop jeres arrangement. Ønsker I enten et festligt og smukt indslag, at deltagerne bliver udfordret med mavedans eller måske begge dele, så kan en booking hos Danmarks Mavedanserskole helt klart det rigtige valg til jeres polterabend, eller andre arrangementer.

Indhent tilbud idag

Firma event?

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Du kan også ringe på:

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.com

Denne aktivitet leveres af:

Danmarks Mavedanserskole

Denne aktivitet er i

Kategori: Mavedans

By: Rødovre

Bedømmelser af aktiviteten