Indhent tilbud

Mavedans & Zumba

Minimumspris: Indhent tilbud
2

Ønsker i en alternativ og sjovt ryste-sammen arrangement til et polterabend, firmaevent eller en privat fest, så er Mavedans eller Zumba med Louise Nitze et rigtig godt bud.

Louise er tidligere Danmarksmester i Mavedans og er uddannet Zumba instruktør af selveste Alberto "Beto" Pérez (Ophavsmanden bag ZUMBA). Louise har undervist i mange år og har et utal af forskellige arrangementer bag sig.

Så står dig og din virksomhed eller selskab og mangler en spændende, sjov og måske lidt mere alternativ aktivitet så skal I helt sikkert booke en af følgende aktiviteter med Louise.

Louise kendestegnes ved et højt drive, godt humør og fokus på at det skal være sjovt at deltage til et arrangement med hende som underviser. Arrangementet tilpasses altid til jeres behov og ønsker. Både inden og under arrangeentet, så I går derfra med en god oplevelse.

PRIS: Efter aftale

+ Transport (Statens takster).

Mulighed for booking af stor danse/spejl sal i Odense, til yderst rimelig pris.

MAVEDANS

Der findes ingen mere feminin og smuk dans end mavedans. Så kom i kontakt med din "indre kvinde" og prøv kræfter med den smukke og sanselige mavedans. Der tilbydes intens undervisning i mavedans/orientalsk dans. Undervisningen foregår med høj energi og danseglæde med fokus på det feminine samt muskler i kroppen, der normalt ikke bliver rørt. Vi danser alle under eventet, men har selvfølgelig bruden/gommen i fokus.

Til mændene har den orientalske dans folkloren, så få en sjov oplevelse med mavedans både for kvinder og mænd hver for sig, eller sammen - alle kan deltage, uanset alder.

Prisen: inkluderer leje kostume og møntbælter til alle deltagere (op til 15 stk.)

Aktiviteten kan foregår både udenfor og indendørs.

ZUMBA

Så skal i "sparke" gang i en fest eller blot få en på opleveren, så er ZUMBA et rigtigt godt alternativ. Det er både for private til polterabend eller som firma event. Både musiken og energien er høj til zumba og I kan få sved på panden – selvfølgelig afhængig af, hvor meget ”gas” I giver den. Zumba, er en motionsform/fitnessdans, der er en blanding af dans og aerobic og udøves til primært latinamerikansk musik. Dansetrinene har inspiration i latinamerikanske danse som salsa, samba og merengue. Men goså mere moderne dansestile som hiphop, modern dance mv.

Zumba er fantastisk til både mindre og større event.

Prisen: inkluderer: leje af Zumba top til bruden/gommen.

Aktiviteten kan foregår både udenfor og indendørs.

 

Indhent tilbud idag

Firma event?

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Du kan også ringe på:

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.com

Denne aktivitet leveres af:

Louise Hougaard Nitze
louise-hougaard.dk

Denne aktivitet er i

Kategori: Mavedans

By: Syddanmark

Bedømmelser af aktiviteten