Indhent tilbud

Motocross

Minimumspris: 2.000,0 kr.
9

Er du og dine venner vilde med aktiviteter der handler om fart og motorer og mangler en aktivitet til et polterabend, så er Motocross fra Aroc lige noget for jer.

Hvad enten det er dig og dine kollegaer eller venner har i her chancen for at få et actionspækket motocross-show - book det evt. til en festdag eller lignende event og underhold gæsterne med et anderledes og ekstremt underholdende indslag, det kan specielt anbefales til polterabend.

Motocross-showet vil blive udført af Rasmus Kjeldsen der har været involveret i motocross siden 1993 og som bl.a. har vundet DM i minibike 3 gange og alle de andre dygtige motocross-fyre fra Aroc - der er altså garanti for spændende og god underholdning. Der vil bl.a. være freestyle motocross og bmx minibike backflips at se i deres show.

Hvis i gerne vil have en forsmag på hvad de kan tilbyde jer, til et polterabend, af vilde freestyle moves og underholdende motocrosskørsel, så kan i se videoen, som fornemt demonstrerer Rasmus og hans kollegaers imponerende talenter.

Med deres store erfaring fra deres mange shows og talent indenfor motocross-freestyle bliver i garanteret et sus i maven og en særdeles actionpræget oplevelse rigere og er altså perfekt til polterabends.

Kør motocros til jeres polterabend

Vil i hellere være dem som kører på cyklen, så tilbyder Aroc også arrangementer for dig og dine venner hvor i har chancen for at give den gas på banen på en minicrosser. I vil kunne mærke suset når i kører på Arocs fede motocross baner i hhv. Aalborg, Randers, Slagelse eller København, som er lavet af professionelle så i er sikre på i køre på nogle af de bedste baner. Der er mulighed for at leje en Yamaha 90cc eller Honda 50cc til at køre på. Ud over at de tilbyder baner som i kan køre på i de 4 forskellige byer, så er Aroc også ekstremt fleksible og kan tilbyde at komme ud med cyklerne til jer - og det gælder hele landet - og dette er jo ideelt til de polterabend selskaber, som ikke vil rejse gennem land og rige.

Professionelle instruktører

Der vil være professionelle instruktører til undervisning og assistance så alle vil komme godt i gang og få et godt ræs og det eneste man skal medbringe er kraftige kondisko, jeans og en langærmet trøje. Aroc tilbyder også en kombi-løsning, hvor i kan kombinere kørsel på minicrossere og show, dette giver jer, som bare ikke kan få nok af fart og spænding, muligheden for at fuldende jeres racer dag med et kanon show - den perfekte polterabend overraskelse!

Pris

Gruppepriserne til polterabends starter på 2.000,-

Indhent tilbud idag

Firma event?

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Du kan også ringe på:

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.com

Denne aktivitet leveres af:

Aroc
aroc.dk

Denne aktivitet er i

Kategori: Gokart og race

By: Randers SØ, Aalborg, Slagelse, København S og Odense

Bedømmelser af aktiviteten