Indhent tilbud

Lasergame & Paintball i Kongelunden

Minimumspris: 225,0 kr.
1

Velkommen til polterabend hos Shoot to Thrill i Kongelunden på Amager

Hos Shoot To Thrill er vi specialister i at afholde fede polterabends, og har gjort det med succes i mere end 25 år. Vi er erfarne og hos os har man det sjovt sammen. I kan bringe fokus på den kommende brud eller gom hvis i har lyst, og vi har aktiviteter der er målrettet både det samt at underholde jer alle sammen – Vores Polterabend i København er en fed fælles oplevelse!

I kan vælge om jeres polterabend hos os skal være i den grove eller sjove ende. Vores erfaring er at det skal være lidt grovt, men meget sjovt.

Tilbud på polterabend aktiviteter

Køb 3 af vores aktiviteter og få den billigste aktivitet GRATIS.

Køb 5 af vores aktiviteter og få de 2 billigste aktiviteter GRATIS.

Paintball, Lasergame eller Poltergeist?

Vores Poltergeist spil er et spil som er målrettet bruden/gommen. Det involverer en kanindragt, men ellers vil vi ikke afsløre for meget... Bare bed om Poltergeist når i booker, eller når i kommer til os. Når i spiller paintball er det inklusiv i prisen.

Når i spiller Lasergames, kan vi også sætte fokus på bruden/gommen til jeres polterabend. Hvis I gerne vil undgå de blå mærker er lasergame perfekt – og intensen er den samme som paintball.

I vores forskellige kamp-aktiviteter kan I vælge at jeres gom/brud skal kæmpe imod hinanden. Det er virkeligt noget, der kan give tunge arme. Prøv Sumobrydning, Rodeotyr eller noget helt tredje, hvor I kan udfordre hinanden i forskellige discipliner, der får både vinderinstinktet og adrenalin til at stige.

I kan booke de her polterabend aktiviteter:

  • Bueskydning
  • Paintball
  • Lasergames
  • Sumobrydning
  • Rodeotyr
  • Whack a Mole
  • The Surfer
  • Pusterør
  • Målskydning

Det praktiske

Vi ligger tæt på København; 15-20 minutter i Bil og 30 minutter med Linie 33, enten fra Rådhuspladsen eller fra Fields, hvor det kun tager 10 minutter.

Baren er åben og har iskolde fadøl og meget mere. I kan også spise jeres egen mad. Vi kan også tilbyde en lækker stor Burger, så i har energi til resten af dagen. Husk at maden skal bestilles i forvejen.

Hvis i har brug for et bad, så kan vi arrangere det for jer i Sundby Idrætspark, der har omklædningsrum og bad til

Shoot to Thrill er din garanti for skabelsen af uforglemmelige minder, når drenge- eller pigegruppen skal sende et medlem videre i livet.

Indhent tilbud idag

Firma event?

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Du kan også ringe på:

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.com

Denne aktivitet leveres af:

Shoot to Thrill
www.kongelunden.dk

Denne aktivitet er i

Kategori: Paintball Sumobrydning Action center Bueskydning Lasergame

By: København (Dragør)