Indhent tilbud

Polterabend Pakken

Minimumspris: 3.995,0 kr.
0

7 sjove polterabend aktiviteter

Polterabend Pakken, er de 7 sjoveste polterabend events samlet i en pakke. Vi har det sejeste festlokale og professionelt lydstudie og filmstudie. I får hele lokalet for jer selv, da vi kun har et hold gæster ad gangen. Alle events foregår med instruktør.

1. Sangstjerne for en dag
Få et evigt minde med kommende brud eller gom i fokus. Vi indspiller sangen i professionelt lydstudie. Alle får hovedtelefoner på, når der indspillers kor, og bagefter indspiller kommende brud/gom solo. Alle kan naturligvis lytte med fra kontrolrummet, når der indspilles.

2. Musikvideo
Gør jeres fantasi til virkelighed på vores green screen, hvor kun fantasien sætter grænser. Vi filmer også i vores festlokale med vind, røg, sæbebobler og seje lyseffekter. Dernæst filmes med primær fokus på kommende brud/gom og til slut filmes i vores lydstudie. Det hele klippes naturligvis sammen, og I får det endelige resultat tilsendt.

3. Bungee fitness
Kommende brud/gom får en helt speciel oplevelse, når brud/gom iføres bungee seler og hænges op i loftet med mulighed for at posere som supermand/superkvinde i ægte superhelte stil. Vi optager naturligvis hele herligheden til musikvideoen på green screen, så vi i videoen kan få hovedpersonen til at flyve på en lille lysserød sky.

4. Laser Escape Room (Er I de fødte ninjaer?)
En sand samarbejdsøvelse, som går ud på at undslippe laser labyrinten. I deles op i 2 hold, der dyster imod hinanden. Det hold, der får flest deltagere igennem laser labyrinten, har vundet. I skal passere alle lasere. Rammes laserne, lyder alarmen, og blitzen går af.

5. Quiz Show (Er du hurtigst?)
Et kassisk Quiz Show med buzzere, hvor I dyster imod hinanden. Den første runde er: ”Musik baglæns” runden, hvor I skal gætte titlen på en sang som spilles baglæns. I en anden runde: ”Gæt en lyd” gættes på hvem/hvad, der laver sjove lyde fundet på youtube, fx om lyden er fra en tegnefilm, et dyr eller et menneske.

6. Topmodel / coverbillede
Vi tager løbende billeder under de forskellige events og sender dem til jer efterfølgende, så I har mulighed for at få lavet, det vildeste coverbillede til jeres sang/musikvideo. Hvis I ønsker modelbilleder af brud/gom i fotostudiet, skal det aftales på forhånd, så kan vi gøre dette og i stedet bruge lidt mindre tid på de andre events.

7. Lounge & bar
Undervejs vil der være mulighed for at nyde medbragte drikkevarer i vores bar & lounge, hvor man også kan spille bordfodbold eller dart.

Vi glæder os til en hyggelig, uforglemmelig og fantastisk dag sammen med jer. Skriv endelig, hvis der er nogle spørgsmål.

Indhent tilbud idag

Firma event?

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Du kan også ringe på:

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.com

Denne aktivitet leveres af:

Sangstjerne.NU
sangstjerne.nu/polterabend-pakke

Denne aktivitet er i

Kategori: CD Indspilning Andre Escape rooms og mystery games

By: Taastrup