Indhent tilbud

Racehall Gokart

Minimumspris: Indhent tilbud
3

Racehall har verdens største indendørs racerbaner, og hos os er der altid fart over feltet.

Hvad enten du skal holde fødselsdag, firmaarrangement, polterabend eller blot ønsker at komme ud og glemme hverdagens udfordringer for en stund, så er du kommet til det helt rette sted.

Vores hurtige gokarts og fantastiske omgivelser sikrer at du altid får den ultimative oplevelse, uanset køn, alder og erfaring.

Racehalls gokartbane er i Aarhus1000 meter og i København 1250 meter lang. Størrelsen gør at der, selv med 36 gokarts på banen samtidig, altid er rigelig med plads til at overhale.

Banen har minimum 14 varierende sving og en langside på 100 meter, og det betyder udfordringer for nybegyndere såvel som øvede. Asfalten på banen indeholder 20 procent mere gummi end på almindelige veje, hvilket giver det bedst mulige greb i svingene, så du kan give den endnu mere gas.

Vores bandesystem er udviklet i Tyskland, og lavet af miljøvenlig genbrugsplastik. Det bliver opbygget som legoklodser og er meget flexibel, hvilket betyder at systemet giver sig meget, hvis man skulle være uheldig at ramme ind i banden.

Alle kan køre gokart, så kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi glæder os til at se dig.

Indhent tilbud idag

Firma event?

Kontakt informationer

Jeres forespørgsel

Du kan også ringe på:

Husk at sige at du har fundet dem via polterabend.com

Denne aktivitet leveres af:

Racehall A/S
racehall.com

Denne aktivitet er i

Kategori: Gokart og race

By: Viby J, Århus og København (Taastrup)

Bedømmelser af aktiviteten