Polterabend forslag i Holstebro

Polterabend i Holstebro

Holstebro er en betydelig handelsby beliggende i det nordlige Vestjylland. Byens geografiske placering, status som handelsby og de over 30.000 indbyggere er alle faktorer, som er med til at danne en række attraktioner og seværdigheder indenfor musik, dans, teater, kunst og sport i byen. Også indenfor events som polterabend, skulle der være noget for enhver smag. Lad os sammen tage et kig. 
Tag vennerne og veninderne med til en sjov og spændende udfordring, nemlig Holstebro Strandjagtforening. Her har i mulighed for at afprøve jeres evner med skydning og duellere mod hinanden i præcision. Det kan være svært at stå med et ladt gevær i hånden for første gang. Prøv jer frem, overvind nervøsiteten og usikkerheden. En grænseoverskridende, morsom og festlig udfordring for alle selskabets deltagere, både mænd og kvinder.

Nu hvor i er godt i gang med jeres færdigheder indenfor præcision, kan i også kigge forbi bueskytteforeningen. En sjov aktivitet, som minder om skydning med gevær, og dog alligevel ikke. Gemmer der sig en Robin Hood blandt selskabets deltagere? Eller kan det være brudgommen, som er det selveste berygtede Robin Hood? En festlig og sjov aktivitet til en festlig og sjov polterabend.

Efter lidt rolige oplevelser til at varme op med, venter der nu en adrenalinfyldt aktivitets dag på jer ude i det fri. Et eventyr i Holstebro venter på jer, med ægte udfordrende træklatring og cykeltur i højt tempo i en skov. Prøv fornøjelsen af at være med til, at klatre på træer med udfordrende høje baner, ekstreme svævebaner, og øksekastning med rigtige økser, motion, sved på panden, hvor samhørighed med naturen og den gode unikke oplevelse med kammeraterne er i højsæde. Livsglæde i allerhøjeste kvalitet.

I mellem tiden kan bruden og hendes veninder forkæle sig selv hos for eksempel en negleteknikker. En oplagt aktivitet på enhver polterabends dagsorden. En god ide til dine veninder, hvor i sammen i hyggelige og velduftende omgivelser får et par timers lækker wellness og naturligvis også flotte negle til brylluppet. Massage, behandling og lækker champagne og frugtfad ved siden af. Beroligende musik og godt selskab med dine nærmeste. Forkælelse og livsglæde på verdensklasse.

Efterfølgende kan både mændene og kvinderne mødes og sammen tage på en cafe eller restaurant. Efter hyggelig spisning, kan i afslutte aftenen med at bowle sammen. Lad bruden og brudgommen være adskilt i hver deres hold og duellér mod hinanden. Lad den bedste mand eller kvinde vinde.

Andre byer i nærheden

Herning Viborg