Polterabend forslag i Hillerød

Polterabend i Hillerød

Dennis skal giftes og det skal fejres med en polterabend i Hillerød. Dennis er pølsemand og hver dag står han ved sin pølsevogn på Torvet i Hillerød og sælger hotdog og burgere til de mange sultne kunder. Her har han et af sine netværk og der er da også nogle af hans kunder som nu planlægger Dennis polterabend i Hillerød. Dennis forlovede er Grethe som er salgsassistent i en tøjbutik på gågaden og en af Dennis faste kunder ved pølsevognen.

Hillerød er nok mest kendt for Frederiksborg Slot og barokhaven, må mon ikke vi må finde på nogle andre aktiviteter til Dennis polterabend i Hillerød?

Dennis polterabend i Hillerød starter med en dukkert i Frederiksborghallens svømmehal efterfulgt af morgenmad i Frederiksborghallens café og så er Dennis og vennerne klar til nye oplevelser. Også denne gang venter der Dennis en overraskelse.

Med bind for øjnene bliver Dennis ført videre til et ukendt sted. Da han får bindet fra øjnene opdager han at han er på et gerningssted og en kriminalbetjent beder Dennis om hjælp til at opklare det mord, som netop har fundet sted her. Dennis bliver iført den særlige beklædning som man skal have som kriminal tekniker og forskelligt udstyr til sporing af dna og fingeraftryk. Dennis sveder af spænding. Opklare et mord, det har han aldrig været med til. Med hjælp afslører Dennis hvem der er morderen, det skal vi ikke afsløre her.

Dennis og vennerne skal efter denne spændende oplevelse i Dennis polterabend i Hillerød videre til frokost, men vi kan vist ikke spise Dennis af med nogle pølser?

Der er mange spisesteder i Helsingørgade og sammenmed vennerne finder Dennis en hyggelig café med god mad og en kop øl er der også plads til efter en spændende formiddag. Her går snakken livligt om mon ikke der også er plads til en par rigtige løgnehistorier.

Efter frokosten går Dennis polterabend i Hillerød videre til Esrum Sø, hvor der venter en timelang hyggelig sejlads med båd og kolde øller rundt på Esrum Sø Danmarks næststørste sø, hvor Gribskov indrammer den vestlige del af søen, mens man mod øst skuer Fredensborg slot.

Tilbage i Hillerød indtages middagen i en hyggelig restaurant i Slotsgade og derfra er der ikke langt til diskoteket hvor Dennis som det sidste punkt i hans polterabend i Hillerød skal mødes med sin elskede Grethe til en svingom og en festlig flaske Champagne,

Andre byer i nærheden

Helsingør Rødovre København Roskilde