Polterabend forslag i Roskilde

Polterabend i Roskilde

Beliggende geografisk ved Roskilde Fjord og centralt mellem København og Holbæk ved Holbæk motorvejen, byder Roskilde på et hav af bud til polterabend målrettet mod begge køn. Om du er til det lidt mere rolige, kreative, og sjove stunder ude i naturen eller hvis du ønsker din polterabend skal bære præg af action og adrenalin og det seneste og nyeste hightech udstyr, er der garanti for enhver smag.

Det er en dejlig sommeraften. Vindstille. Himlen er klar og blå. Solen skinner. Hvorfor ikke tage gutterne eller gutinderne med til en havkajaktur i Roskilde Fjord? En havkajaktur er det ideelle, hvis du er til det lidt mere rolige og hyggelige stunder sammen med venner og familie. De veluddannede havkajakinstruktører og kajakkerne er stabile, som er med til at gøre jeres specielle dag fejlfri, sikker og uforglemmelig. Prøv en kajaktur i Roskilde Fjord, mens du nyder det stille blå hav og den flotte udsigt omkring dig.

Inden i slutter jeres uforglemmelige polterabend med en rolig og hyggelig havkajaktur, kan i overveje først at smutte forbi en af Nordeuropas største internationale gokartbaner. Tag brudgommen med på en manddomsprøve med garanteret sved på panden, action og adrenalin på det højeste niveau. Gokartene med 9,0 HK Honda motor sikrer dig den optimale oplevelse med venner og familie på Roskilde Racing Center. En hyggelig cafe er samlingspunktet, hvor der er mulighed for efterfølgende at slukke tørsten og spise sig mæt i form af grill, buffet, smørrebrød og lign.

En af de mange valgmuligheder for jeres polterabend kunne også være at slippe dine indre hæmninger og dyste med gutterne i det ultimative adrenalin legetøj – et F-16 Cockpit. Lad jeres indre barnlige sjæl slippe løs, planlæg et smut forbi denne aktivitet og lad gommen få muligheden for at prøve denne unikke oplevelse og opleve, hvad det vil sige, at flyve en F16. Det her er det tætteste, i kommer på ved en rigtig F16 jagerfly. Giv den gas sammen med dem du holder af.

Storbyen Roskilde tilbyder naturligvis også poledance til polterabend. En anderledes fantastisk oplevelse for både mænd og kvinder. Tag veninderne med og oplev en uforglemmelig, fræk, sjov og funky time sammen med dine nærmeste, hvor en dygtig og professionel instruktør underviser jer i udtryksfuld og sensuel moderne poledance.

Her er der garanti for rytme, klap, musik, røde kinder og masser at grine af. Afslut sessionen med frugt, grønt og en lækker champagne.

Andre byer i nærheden

Køge Rødovre Ringsted København Hillerød