Polterabend forslag i Næstved

Polterabend i Næstved

Med sine over 40.000 indbyggere og beliggende geografisk på Sydsjælland, er Næstved Sjællands femtestørste by. Det gør byen til en betydelig handels- og industriby med et hav af aktivitets muligheder, herunder minderige oplevelser for polterabend. En polterabend afholdes én gang – hvorfor ikke afholde dagen som konger, nøjagtig ligesom ”kongerne af Næstved”. Giv den max gas med sjov og ballade og hygge med bruden og brudgommen. Her er nogle bud på, hvad Næstved byder på.

Start med at hente bruden med en hvid limousine og forbered hende til ren sjov, ballade, hygge og velvære. I kan starte dagen med en karaoke indspilning med garanti for bevægelse, underholdning og en lille smule pinlighed. Lad bruden give den max gas, som en ægte sangstjerne og lad denne aktivitet krydre jeres polterabend med livsglæde og nærvær. En populær og sjov oplevelse med minde for livet. 

Efterfølgende kan i besøge et Spa & Wellness klinik med kvalitet, resultater, hygge og sjæl i fokus. Her kan i alle sammen, specielt bruden, få den optimale behandling med afslappende musik, rindende vand, grønne planter, og en oplevelse for alle sanser. Imens jeres ansigter, kroppe, fødder og hænder bliver plejet og masseret med luksuriøse olier, kan i nyde lidt godt til ganen og lidt lækkert at drikke. Nyd et dejligt glas vin med frisk frugt, samtidig med i bliver behandlet som prinsesser. Stress af og forkæl jer selv.

Et tredje alternativ kunne være de mange sjove og actionfyldte aktiviteter i Næstved Eventcenter. For eksempel kender vi alle til bordfodbold. Men hvad siger i til et bordfoldbold, hvor i bliver levende bordfodboldspillere? En super sjov og spændende event med sved på panden, og som udfordrer jeres samarbejdsevner. 

Endnu et adrenalin og actionfyldt leg er en gladiatorkamp. Her duellerer i mod hinanden en mod en, hvor i hver især er ovenpå hver sin platform. Lad brudgommen duellere mod alle selskabets deltagere. Tør han tage kampen? Hvem af jer har balancen og taktikken i orden? En sjov event med et hint fra fortidens Rom.

Eventcentret er fyldt med mange udfordrende aktiviteter. Udover de nævnte leg, bør også nævnes bungeerun, bungeebeer, sumofodbold og sumobrydning. Gør dagen til en velplanlagt dag og et dejligt minde for det nye ægtepar, og sørg for at det er den bedste polterabend, de kan få. Efterhånden som natten går til ro, kommer trætheden hastigt stigende. Nu er det tid til afslutte dagen og tage hjem.

Andre byer i nærheden

Ringsted Køge