Polterabend forslag i Silkeborg

Polterabend i Silkeborg

Hvad er et polterabend egentlig og hvorfor holdes der polterabend. Ordet polterabend er tysk, og før i tiden var det venner og familie der mødtes foran brudeparrets hjem hvor de smadret glas og porcelæn på deres dørtærskel. Det skulle fordrive den onde poltergeist væk, og dette ville gøre at brudeparret ville være sikret lykke. Lige som traditionen med at binde larmende dåser efter brudeparrets bil. I omkring 1980 blev det i Danmark brugt at venner, veninder til brudeparrets, arrangeret deres polterabend, dog smadre vi ikke glas og porcelæn mere, men ønsket om at give brudeparret en helt uforglemmelig og minderig dag sammen med deres venner inden deres bryllups klokker ringer.

At give brudeparrets en uforglemmelig dag, kræver masser af planlægning, det kan være svært at vide hvad i skal lave, måske er budgettet ikke så stort, måske er i meget forskellige som personer af dem som skal deltage, men husk det skal være sjovt for alle, og især for gommen/bruden. Et polterabend kan holdes hvor i adskiller mænd og kvinder dvs, alle mændene tager gommen med ud på en oplevelsesrig dag og alle kvinderne tager bruden med ud til en dag der står i hendes tegn og eller man kan holde polterabend sammen alle sammen, prøv at hør hvad bruden/gommen ville være mest til. Og hvad skal i så finde på at lave i Silkeborg, her er lidt forslag til hvad dagen kunne byde på.

I kan tage en tur i friluftscenteret i Voldby som ligger 20-25 minutters kørsel fra Silkeborg, her er masser af muligheder hvis dagen skal være udfordrende og sjov leg i natur skønne oplevelser, i kan bla. prøve kræfter med paintball, fodboldgolf, klatring og forhindringsbaner, svævebane, rapelling mm.

Eller i kan give den gas i gaspalads hvor der er mulighed for at få en turpå rodeotyr, sumo brydning, softballs, pool/billiard, megaboxning og masser af andre fede oplevelser.
Her kan i selv medbringe jeres egen mad, eller bestille mad fra selve stedet, som kan nydes i deres behagelige sofaer, eller på deres skønne balkon. I kan blive så længe i vil, og afslutte dagen på deres afslapningsværelse med massage stole. De har speciel arrangementer for polterabends, så hele dagen kan bruges det samme sted.

Eller er i til noget helt andet, så kunne det være kajak polo hvor i er 2 x 5 spillere på banen i 2 x 30 minutter pr. spil, her kan alle være med og der sejles i stabile kajakker.
Silkeborg byder derfor på en masse fantastisk oplevelser til lige netop dit polterabend.

Silkeborg er en stationsby beliggende i Midtjylland, med et indbyggertal på over 40.000 indbyggere. Silkeborg byder på et væld af begivenheder og aktiviteter også indenfor polterabend. 

Valget af polterabends tema kan godt være en svær udfordring, specielt hvis dagen skal foregå i Silkeborg og omegn. 
Et hav af oplevelser venter jer. Naturlejrpladser, hytter, kroer og feriecentre m.m. Et besøg på Silkeborgs fine cafeer eller frokost i det grønne, bør også stå på dagsordenen, hvis der er plads og lyst til det. 

Uanset hvilke temaer og oplevelser i inderst inde ønsker skal præge denne dag, som netop er et minde for livet, er der et hav af muligheder at vælge imellem. Tag for eksempel arrangementer og udstillinger inden for kunst og historie, hvis du er til det. Et andet er alternativ kunne være byens spændende sports- og friluftsarrangementer. 

I kan ikke komme uden om at afholde polterabend i Silkeborg og ikke kigge forbi Gudenåen. Der er masser af sjove ting at opleve langs Gudenåen – både aktiviteter indenfor og udenfor. Himmelbjerget, en sejltur på Gudenåen, Danmarks Smukkeste Festival er kun nogle af de mange valgmuligheder, i vil blive budt velkommen til. 

Hvis dagen skal være endnu mere udfordrende og sjov, kan i tage en tur i friluftscentret, som ligger lidt udenbys fra Silkeborg. Her vil i blive budt velkommen til dejlige og skønne naturoplevelser, hvor i blandt andet kan afprøve kræfter med paintball. Golf, klatring og adrenalinfyldte forhindrings- og svævebaner, er blandt de mange skønne muligheder. Giv brudparret en mindeværdig dag, overrask dem og giv den gas med en tur på det udfordrende rodeotyr. Lad bruden og brudgommen dyste mod hinanden i sumobrydning. 

Uanset hvad i bestemmer jer for, skal i huske at det skal være sjovt for alle – specielt for gommen og bruden. Måske er budgettet ikke så stort. Det behøver det heller ikke at være. Det er op til jer, om denne specielle dag skal være afholdt, hvor i adskiller mænd og kvinder eller hvor i alle er samlet sammen. Mændene kunne tage gommen med u på en begivenhedsrig dag samtidig med, at kvinderne tager bruden med ud til en rigtig hyggedag med forkælelse, velvære og dans. Spørg det nye ægtepar ad eller overrask dem og stå for det hele selv. Vælg med omhu og gør dagen til en uforglemmelig og minderig dag, hvor de sammen med deres nærmeste deles deres glæde inden deres bryllups klokker ringer. 

Andre byer i nærheden

Skanderborg Viborg Herning Horsens Århus Randers Vejle