Polterabend forslag i Kolding

Polterabend i Kolding

Kolding er en dejlig by i det sydøstlige Jylland, og en dejlig by at afholde et polterabend. Kolding byder på mange aktiviteter til jeres polterabend, her neden under er der sat et par eksempler op.

Skal du holde polterabend i Kolding, kunne i måske starte dagen med en tur i Jyllands størst stor og indkøbscenter som ligger i lige netop Kolding, indkøbscentret som har over 120 specialbutikker, her kan i opleve den gode stemning i de mange indkøbsgader. Og nyde frokosten eller en tår at drikke på en af de flere cafeer der er. Eller man kan evt. kombinere det med en julefrokost i Kolding eller omegn.

Skal i have en god og spændende dag så er muligheden for jer her, i kan tage en tur i Funky Monkey park, her kan det lade sig gøre at klatre i 15 eller 25 meters højde, I Funky Monkey Land finder du masser af action. I kan desuden låne super fede abekostymer her til gommen eller bruden, det hører jo næsten til, til et polterabend. Desuden byder de også på en stor grillmenu, som kan forudbestilles.

Fodboldgolf er en super god aktivitet til et polterabend , dette sker hos Kolding fodboldgolf og her kan i få ca. 2 timer til at gå. Her er det eneste sted i Danmark de tilbyder Polterabend Hullet som det kaldes, den kommende brud eller gom placere sin bagdel i hullet, hvorefter de andre deltager må sparke bolden efter ham, ikke ret sjovt for den kommende brud eller gom, men hyldende sjovt for de andre deltager. Ud over det tilbyder stedet også trillebør ræs, byg bro, bumper brydning, bind en knude, skiløb, æggeløb og tovtræk.

Kolding har også et go kart center, som kan bruges til mange ting, du kan f.eks. vælge at afholde dit polterabend her. Her har de det mest avanceret computersystem til go kart , storskærme til dem der kigger på , og når du passere start kan du se din tid på deres scoreboard. I får også mulighed for at komme en tur på podiet og få overrakt champagne, medaljer samt flotte kasketter. Stedet tilbyder også en lækker go kart buffet fra kokkekompagniet hvis i skulle blive sultne., men i er også velkommen til at medbringe maden selv men dog ikke jeres drikkevarer.

Husk altid det skal være sjovt for bruden eller gommen da det er deres dag, og det skulle gerne ende med dagen vil blive minderig på den positive måde. God fornøjelse.

Andre byer i nærheden

Middelfart Fredericia Vejle Horsens