Polterabend forslag i Sønderborg

Polterabend i Sønderborg

Den store nabo til syd – Tyskland – er ikke langt væk fra byen Sønderborg, som i dag er en betydelig erhvervs- og industri by og kan tilbyde, med sin status som en af Danmarks ældste byer, en række kultur og historie seværdigheder, til de interesserede. At køre syd over grænsen til Tyskland for at handle ind i store mængder, er ikke et ualmindeligt syn, også når det gælder polterabend.

Skal veninden giftes – og skal i have det lidt sjovt på hendes sidste single aften med veninderne?  Her tilbydes der på, blandt mange andre muligheder, poledance til polterabend. En anderledes fantastisk oplevelse for både mænd og kvinder. Tag veninderne med og oplev en uforglemmelig, fræk, sjov og funky time sammen med dine nærmeste, hvor en dygtig og professionel instruktør underviser jer i udtryksfuld og sensuel moderne poledance.  Her er der garanti for sved på panden, rytme, klap, musik, røde kinder og masser at grine af. Hvem ved, måske kan de nye tillærte og smarte tricks bruges senere på aftenen. Afslut sessionen med frugt, grønt og en lækker champagne.

Udover byens kultur- og historie attraktioner fra fordoms storhed, som er et besøg værd, er et andet alternativ skydning med bue og pil. Tag vennerne og veninderne med til en sjov og spændende eventyr. Her har i mulighed for at afprøve jeres evner med bue og pil og duellere mod hinanden i præcision. Kig forbi bueskytteforeningen, som ligger få kilometer udenfor Sønderborg og afprøve denne Robin Hood aktivitet. Prøv jer frem, overvind nervøsiteten og usikkerheden. En festlig og sjov aktivitet til en festlig og sjov polterabend.

Efter action- og adrenalinfyldte oplevelser til at varme op med, venter der nu en rolig og afslappende aktivitet på dag på jer for resten af aftenen. Efter en oplevelsesrig polterabend kunne man sammen trænge til lidt afslapning og velvære. Et hyggeligt besøg til fiskespaen i smukke omgivelser er en mulighed, enhver polterabend gruppe burde overveje. Ideel til begge køn. En behandling med doktorfisk, er en anderledes og intens oplevelse. Fiskene fjerne hård hud, eksem og gør fødderne bløde og sunde. Behandlingen hjælper fødderne til at rense sig og slappe af, specielt efter en hektisk, trættende og travl dag som denne. Mens fiskene blødgører huden, kan du med dine nærmeste nyde udsigten over Loddenmosen. Fiskespa er en ny aktivitet her i landet, som er værd at prøve. Rent velvære, hygge og forkælelse privilegeret til prinser og prinsesser.