Polterabend forslag i Esbjerg

Polterabend i Esbjerg

Esbjerg er Danmarks 5 største by, og er beliggende i sydvest Jylland. Så skal du holde polterabend i Esbjerg skulle der være rig mulighed for at der er noget for enhvers smag mht. aktiviteter og oplever til et polterabend. Esbjerg er en by der bestemt ikke ville skuffe dig at holde et polterabend i. Her er masser af muligheder for en tur i byen sent om aftenen og natten, Esbjerg har et god natteliv med diskoteker, barer og pubs. 

Esbjerg byder på mere end bare natteliv når du skal holde polterabend, mulighederne er mange og i kan f. eks besøge Zone Esbjerg som tilbyder jer at spille minigolf på en 9 huls bane, opleve Danmarks størst skydesimulator, de har også et evnet center med human football og hvor i også kan få en tur på rodeotyr og prøve kræfter med det populære sumobrydning, muligheden kunne også være at besøge et lækkert badeland, dette kan Esbjerg også tilbyde sport og event park som det hedder kan tilbyde dig et skræddersyet program fuld af masser af aktiviteter uanset alder, det er op til jer om der skal være fart på eller om det skal være afslappende, så tag evt. et kig på svømmestadionet. Svømmestadionet tilbyder også lækker wellness og spa, en oase fyldt med fred og ro og dejlige omgivelser, de tilbyder et veluddannet team som vil tage sig godt af jer, men husk på det ikke er tilladt at opholde sig i vandet hvis i har nydt for meget alkohol.

I kan også besøge Fun World som kan tilbyde jer, at spille bowling, køre fuld far i go kart, hvor i kan køre imod hinanden, golfsimulator, prøve laserskydning, spille minigolf og så har de deres egen restaurant hvor i kan indtage et lækkert måltid efter i har været i gang med en masse aktiviteter. De tilbyder en lækker grillbuffet, hvor der også kan købes dessertbuffet, så dette sted kan i bruge hele dagen på.

Derudover kan du i Esbjerg lave mange andre ting i kan forkæle gommen / bruden med en lækker spraytan så de har den helt rigtige farve på bryllupsdagen, whisky smagning og ølsmagning, 

Kunne i tænke jer at få blødt fødder lidt op til jeres polterabend, så er fiskespa en god og meget kildende oplevelse, fiskene sluprer og smasker jeres hårde hud i sig så i bagefter får flotte og bløde fødder. God fornøjelse.

Andre byer i nærheden

Varde