Polterabend forslag i Vejle

Polterabend i Vejle

Kunne i tænke at afholde jeres polterabend i Vejle, så er det en god ide, da Vejle kan tilbyde jer en masse underholdning til dagens program.
Vejle er beliggende i Sydjylland, Vejle har 53.230 indbyggere og gør hermed Vejle til Danmarks 9 største by. Så mon ikke byen kan tilbyde noget for enhver smag til jeres polterabend. Polterabend aktiviteterne kan også kombineres med en indledning til en julefrokost aktivitet i Vejle.

Crazynight polterabend lydstudie er et fantastisk lydstudie til et polterabend der skal være hylende sjovt, Crazynight er testvinder blandt andre lydstudier og kører nu på 12 år. Så her har de en bred erfaring med et sjov og underholdning til dit polterabend. I skal sammen eller kun bruden/gommen indspille en sang. Crazynight vil sørge for der bliver lavet masser af gas med jer og i vil få et uforglemmeligt minde, som kan tages med til bryllupsdagen hvor gæsterne helt sikkert vil finde det meget morsomt at høre hittet der er blevet indspillet.
I kan også blive udfordret i Polefitness, hvor i skal prøve kræfter med en polestang hvor i vil få røde kinder og sved på panden. Der er mulighed for at lære spins, klatre og lave tricks på polen, alt efter hvad i har lyst og kræfter til. Der er mulighed for at låne nøgendragter, så i rigtig kan smide hæmningerne og måske sætte et pole strip show sammen, måske i bliver så gode at i kan bruge det som et underholdnings show til selve bryllupsdagen.

I kan også komme på male events, her kan alle deltage. I skal male et billed sammen med acryl maling på et lærred, alle kan få et lærred at male på eller i kan male et sammen, i får 2 timers malesession, og dette kunne være et godt minde for bruden/gommen at have med sig hjem fra deres polterabend.

I Vejle finder du også Gorillapark, her kan i afholde et polterabend i sent ville glemme. En tur i deres klatrepark giver garanti for ømme lattermuskler, og det vil give jer en oplevelse i sent ville glemme. Når i booker et polterabend i Gorillapark, får i 4 timer klatreseance. Det første i får er en introduktion i hvordan klatringen foregår, og hvordan sikkerhedsudstyret virker. Efter der er der frit spil, hvor i kan bevæge jer på forskellige klatrebaner. Der er udfordringer til alle, så her vil i få en sjov og spændende dag på alle måder. De kan tilbyde lækre sandwich til frokost, i er også velkommen til at medbringe maden selv som kan nydes på de mange picnic borde.

Andre byer i nærheden

Fredericia Kolding Horsens Middelfart Skanderborg Silkeborg